Aydınlı sporcu Beyza Baysan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verdiği sözleri tek tek yerine getiriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçen Şubat ayında miting için Aydın’a geldi. Miting öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisini ziyaret eden 12 yaşındaki Beyza’dan büyük başarılar beklediğini ifade etti. Milli sporcu Beyza, görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan’a başarı sözü verdi.

İKİ ŞAMPİYONLUK


Cumhurbaşkanı Erdoğan’a verdiği başarı sözünü yerine getirmek isteyen Beyza, büyük bir azim gösterdi. Antrenmanlarını aksatmadan büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdüren Beyza, geçen Haziran ayında Türkiye Çocuklar Muay Thai Şampiyonası’na katıldı. Rakiplerini tek tek mağlup eden Beyza final mücadelesini de kazanarak 44 kilo Yıldızlar Kategorisi’nde şampiyon oldu. Şampiyon olarak büyük bir başarıya imza atan Beyza, Antalya’da 10-15 Aralık tarihleri arasında düzenlenen Muay Thai Avrupa Kupası’nda Aydın’ı temsil etti. Büyük heyecana sahne olan turnuvada da Beyza, 46 kiloda şampiyon oldu.
Avrupa Kupası’nda da şampiyon olan Beyza, büyük sevinç yaşadı. Kentin gururu olan Beyza, başarı sözü verdiği Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafıyla birincilik kürsüsüne çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a verdiği başarı sözünü yerine getirdiği için çok mutlu olduğunu kaydeden Beyza, daha büyük başarılara imza atmak için çok çalışacağını söyledi.