Koçarlı Belediyesi Judo Takımı Antrenörü Nuri Sevinç ve sporcular, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Sevinç, kendilerine verdiği destekten dolayı Başkan Kaplan'a teşekkür etti. Başkan Kaplan da, belediye olarak sporcuların her zaman arkasında olduklarını belirterek, "Bizleri gururlandırdınız bu başarınızı kutluyor ve teşekkür ediyorum, spora verdiğimiz değeri bilmeyen yok" dedi. Müsabakalarda dereceye giren sporcular Bursa, Antalya ve Muğla illerinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonası yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Öte yandan "Küçükler" kategorisinde kadınlarda 34 kiloda Sueda Uşaklı birinci ve Ecrin Çelik üçüncü, erkeklerde 38 kiloda Mustafa Yağdı birinci, "Yıldızlar" kategorisinde erkeklerde 38 kiloda Evren Kılınç dördüncü, 42 kiloda Alican Özbek ikinci, 55 kiloda Osman Özaydın birinci, 66 kiloda Furkan Aydın birinci, kadınlarda 44 kiloda Hatice Akça üçüncü, 63 kilo üzerinde Naciye Yağmur Sevinç birinci ve "Gençler" kategorisinde erkeklerde 50 kiloda Mehmet Can Tekin birinci oldu.