Aydın Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi'nde 27 Kasım'da olağan genel kurul heyecanı yaşanmıştı. Genel kurulda mevcut Başkan Doğan Altın'ın mavi listesi ile eski Başkan Nizamettin Başaran'ın beyaz listesi yarışmıştı. 765 ortaktan 504'ünün sandık başına gittiği seçimde, 7 oy geçersiz sayılmıştı. Geçerli sayılan oyların 317'sini mavi, 75'ini de beyaz liste almıştı.

BAŞKAN VEKİLİ KÜÇÜKGÜLDAL OLDU

Mavi listeden seçilen yönetim kurulu üyeleri Doğan Altan, Tolga Önal, Murat Küçükgüldal ve Ali Kılıçaslan, gerçekleştirdikleri ilk toplantıda kendi aralarında görev dağılımı yaptı. Görev dağılımı sonucunda başkan Tolga Önal, başkan vekili de Murat Küçükgüldal oldu.

GÖREVİ DEVRALDI

Aydın Tariş Kooperatifi Başkanı Önal, görevini Doğan Altan'dan devraldı. Geride kalan 4 yıllık dönemin ilk 2 yılında Önal, ikinci 2 yılında da Altan başkanlık yapmıştı. Yeni dönemin tamamında ise başkanlık görevini tek başına yürütecek olan Önal, ortakların kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, "Bu kutsal görevi en iyi bir şekilde devam ettirebilmek için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz" ifadelerini kullandı.