Didim’de ilk kez bu alanda faaliyet gösterecek işletmenin girişimciliğini Aslı Oflaz Kaya ve Songül Oflaz yaparken, Ağrısız Yaşam Merkezinde fizyoterapist olarak Yaprak Başer görev yapıyor.

“HER YAŞA HİTAP EDİYORUZ”

Yeni Mahalle Cumhuriyet Caddesinde İşletmeyle ilgili bilgiler veren Aslı Oflaz Kaya, “Didim’de eksikliği hissedilen ve ihtiyaç duyulan bir işletmeyi açtık. Vatandaşlarımızın bu tür rahatsızlıklarını duyduğumuz için tedavi yöntemini ayaklarına getirdik. Yaşa bakılmadan her yaştan her kesime hitap ediyoruz. İşyerimiz randevu sistemi ile çalışıyor. Haftanın 6 günü saat 09:00 ila 17:00 saatleri arasında açığız. Tedaviler seanslar şeklinde olup, seans ücretimiz yıl başına kadar 350 TL’dir” dedi. İşletmede fizyoterapist olarak görev yapan Yaprak Başer, terapi yöntemiyle ilgili olarak, “GTOS Terapi, tüm yumuşak dokularda yani kas, tendon, fasya ve ligamentlerde oluşan akut veya kronik ağrılarda kullanılan bir yöntemdir. Şiddetli ağrı, güç kaybı ve hareket kısıtlamalarına neden olan ağrı-spazm-ağrı döngüsünü anında ve kalıcı olarak çözen GTOS terapi yüzde 86 oranında hasta memnuniyeti sağlamaktadır. Ayrıca deride oluşabilecek kızarmalar haricinde hiçbir yan etkisi bulunmayan bu terapi yönteminde ameliyat, ilaç, iğne kullanılmamaktadır” bilgisini verdi.

“AĞRISIZ VE İLAÇSIZ YÖNTEM”

Terapinin uygulandığı bölgelerle ilgili de bilgiler veren Başer, “Bel-boyun fıtığı kaynaklı ağrı ve uyuşmalarda, kanal daralması, boyun düzleşmesi, skolyoz gibi omuga kaynaklı ağrılarda; tenisçi dirseği, karpal tünel sendromu gibi dirsek ve el bileğinde oluşan ağrılı durumlarda; fibromiyalji gibi insanların hayat kalitesini etkileyen boyun ve sırt bölgesini tutan yaygın ağrılarda; kas yırtığı, meniskus yırtığı, bağ yaralanmaları, tendon yaralanmaları gibi sportif sakatlıklarda; fizik tedaviden fayda göremeyip ameliyat önerilen durumlarda ve iskelet kas sistemini tutan tüm ağrılı durumlarda etkin olarak kullanılmaktadır. Ağrısız, ilaçsız, yan etkisiz bir yöntemdir. Tek seans kadar hızlı ve etkili iyileşme sağlamaktadır. Seans sayısı hastalığın ciddiyetine göre değişmektedir. Etkinliğine göre uygun maliyetlidir. Gtos terapist sertifikalı uzman fizyoterapistlerce uygulamaktadır” dedi.