Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Başkan Özlem Çerçioğlu’nun direktifleri doğrultusunda Söke’de dur durak bilmeden çalışıyor. Söke’nin birçok mahallesinde devam eden çalışmalar Güllübahçe’de de sürüyor. Özlem Çerçioğlu, Güllübahçe'nin önemli sorunlarından biri olan kanalizasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından talimatını vererek hemen üstyapı çalışması olarak 60 bin metrekare parke kaplamasını başlattırdı.

MUHTAR ÇAM: "TOPUKLU EFE'MİZE TEŞEKKÜR EDERİZ"

Söke'ye bağlı Güllübahçe Mahallesi Muhtarı Yusuf Çam yapılan hizmetin çok büyük olduğunu ifade ederek; “Topuklu Efemize teşekkür ediyoruz. Her yer yapılıyor. Parke kaplanıyor. Allah ondan ve ekibinden razı olsun” dedi.

AKKENTLİ; "SIRA ARITMA TESİSİNDE, YERİN ASKİ’YE TAHSİSİ İÇİN SÖKE BELEDİYESİ’NDEN TALEPTE BULUNDUK"

Güllübahçe Mahallesi’nde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Aydın Büyükşehir Belediye Koordinatörü Fatih Akkentli, şunları kaydetti: "İmar planında arıtma tesisinin yeri bellidir. Söke Belediyesi’nin tahsis alanında kalıyor ancak arıtma tesisi alanının ASKİ’ye verilmesi için gerekli girişimlerde bulunduk. Söke Belediyesi’ne yazı ile bildirdik. Önümüzdeki günlerde talebimiz olumlu karşılanırsa yapımına başlayacağız.”

"60 BİN METREKARE PARKE KAPLAMA YAPILIYOR”

Büyükşehir ekiplerinin sürdürdüğü parke kaplama çalışmasına da değinen Akkentli; “Güllübahçe Mahallemizde ilk olarak 60 bin metrekare parke kaplama çalışması yapılacak. Özlem Başkanımız Aralık ayında başlayacak sözünü vermişti. Bugün çalışmalar başladı. Hayırlı, uğurlu olsun. ASKİ’nin çalışma yaptığı her alanda üstyapı kaplama çalışması yapacağız" ifadelerini kullandı.