Sökespor Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Sökespor Klüp Başkanı Evren Gül, “Çok kısa bir zaman içerisinde yönetim kurulumuzun almış olduğu karar doğrultusunda, Göksel Özdemir hocamızla anlaşmaya vardık. Camiamıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Kendisinin Aydınlı olması ve Sökespor’umuzu da çok iyi tanıması neticesinde anlaştık. İlk idmanımıza çıktılar ve futbolcuların durumlarını kontrol ettiler. Bundan sonra bizlerle birlikte çalışacaklar. Bizim en son sahamızda aldığımız 3-2’lik üzücü bir mağlubiyet sonrasında, 2-0’dan 3-2 maçı vermemiz hem de kendi seyircimiz önünde. Bunun teknik direktör değişikliğine sebep olduğunu söyleyemeyiz. Bu yenilgi sadece işin tuzu, biberi oldu. Oyuncularımızın kendi aralarında veya yönetim arasında değil de hoca ile ilgili bir kopukluk olduğunu sezinledik. Dolayısıyla sevginin seviyesinin düşmesinden kaynaklı bir süreç olduğunu düşündük. Bunun da oynanan maçlara sirayet ettiğini gördük. Bunun için erken müdahale ettik ve hoca değişikliğini gerçekleştirdik. İhsan hocamız da duayen bir hoca kendisi tartışılamaz bile, yaptıklarından dolayı kendilerine teşekkürü bir borç biliyoruz. Performansları düşen oyuncu grubumuzla ilgili olarak eksikler gördüğümüz için böyle bir değişikliğe adım attık” dedi.

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

Sökespor’un yeni teknik direktörü Göksel Özdemir ise, “Başka takımlarda da teknik direktörlük yaptım ama Sökespor profesyonel dönemlerde oynadığı zamanlardan beri takip ettiğim bir takım. Sonuçta Aydın ilimizin takımı. Her zaman acaba galip geldimi diye sorduğumuz ve sevdiğimiz bir kulüp. Gerçekten Sökespor’umuzun mazisi önemli isimlerle dolu bir takımımız ve başarılarla dolu bir takım. Yönetimden böylesine önemli bir teklif geldiği zaman çok fazla bir şey de konuşmadık ve akabinde düşünmedik de. Gelen teklifi kabul ettik ve hemen görevimize başladık. Öncelikli amacımız Sökespor’umuzun bu ligden üzerlerinde olması gereken bir konumda olmaları. Yönetim kuruluyla, taraftarlarıyla ve futbolcularıyla, tesisleriyle ve Sökeliler ile birlikte bu takımın çok daha farklı yerlerde olmalarını gerektiriyor. Bu amaçla geldik ve bizler de hep birlik olarak bu takımımızı bir üst kademeye çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız. Futbolcularımızdan bu enerjiyi gördüm onların biraz daha fazla zaman ayırmaları gerekecek ve bizlerin de teknik ekip olarak. Daha başarılı bir Sökespor meydana çıkarmamız lazım” ifadelerini kullandı.

“SÖKESPOR BULUNDUĞU YERİ HAK ETMİYOR”

Yardımcı Teknik Direktör Kenan Yeşil de şunları kaydetti: “Sökespor çok büyük bir camia, burada olduğum için hocamla birlikte çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur. Sökespor’umuz şu an bulunduğu yeri hiç hak etmiyor, bizler de hep beraber el birliği içerisinde kulübümüzü daha yukarılara çıkarmak için var gücümüz ile çalışacağız.”