Delege seçimlerini tamamlayan Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Germencik İlçe Örgütü, 19 Aralık'ta yapacağı kongre için hazırlık çalışmalarını tamamlama noktasına geldi. İlçe Başkanı Salih Çavuş, kongre sürecinin partisine ve ilçesine hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. 2 yıldır başkanlık görevini yürüten Çavuş, kongrede görevine yeniden talip olduğunu açıkladı.

KONGREDE BİRLİK ÇAĞRISI


Çavuş, delege seçimlerini sorunsuz bir şekilde tamamladıklarını söyledi. Tek liste halinde gittikleri seçimlerde, oy kullanan partisinin üyelerine teşekkür eden Çavuş, delege seçilen partililerini de tebrik etti. Delege seçimlerinin ardından sıranın kongreyi yapmaya geldiğini hatırlatan Çavuş, "19 Aralık’ta kongremizi yapacağız. Aynı delege seçimlerinde olduğu gibi kongremizi de birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştireceğimize inanıyoruz" dedi.

KONGREYE DAVET


Başkan aday olduğunu kaydeden Çavuş, "Ülkemizi içinde bulunduğu kötü durumdan çıkaracak tek partinin CHP olduğuna inanıyorum. Partimizin iktidar yürüyüşüne katkı sunmak için başkanlığa yeniden adayım. Delegelerimizin ve partililerimizin desteklerini alarak, ekip arkadaşlarımla birlikte görevime devam etmek istiyorum. Tüm partililerimizi de kongremize katılmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.