Çalışmalar hakkında bilgiler veren Aydın Kung Fu Spor Kulübü Antrenörü Murat Kaya, “Aydın Kung Fu Spor Salonu bünyesinde birçok Avrupa ve Dünya derecesi elde etmiş sporcu barındıran, aile ortamında antrenmanı ilke edinmiş ve eğlenmeyi vazgeçilmezi belirlemiş bir salon. Salonumuzda kütüphanemiz, ders çalışma ortamımız kafeteryamız, sporcularımıza ayrılmış ve herhangi bir konuda araştırmaları için konmuş bir bilgisayar ve bolca zeka oyunu karşılıyor değerli misafirlerimizi. Dövüş sporunun vazgeçilmezi ring salonumuzda en göze çarpan ekipmanlarından. Duvarlara monte edilmiş eğlenceli parkurlarla antrenmandan keyif almayı da bir üst noktaya çıkartıyoruz. Salonumuzda müsabık gurubumuzda kitap okumak zorunlu. Aynı zamanda sporcu karneleri var. Hepsi salonun en iyi sporcusu olmak için birbirleri ile tatlı rekabet içindeler. Salonda yılın sporcusu olabilmek için sadece sportif başarılar yeterli değil. Derslerindeki başarılar ahlaki davranışları da onlara puan kazandırıyor. Zaman zaman da salonumuzda yönetim kurulu üyesi büyüklerimiz adab-ı muaşeret dersleri vererek çocukların ahlaki gelişimlerinde büyük rol oynuyorlar. Milli sporcu olmanın pek çok avantajı var millilik bursu, atama hakkı gibi bunlarla ilgili bilgilendirmeler yapmak için yılda 1-2 defa veli toplantısı düzenliyoruz. Aynı zamanda velilerimizden geri bildirim istiyoruz. Güzel sıcak bir aile ortamımız var” dedi.

ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR


Salonun baş antrenörü olarak Boks, Kickboks, Muay Thai ve Wushu Kung Fu branşlarında sporcu yetiştirdiğini ifade eden Antrenör Kaya, “Aynı zamanda Milli takımlar antrenörüyüm. Bu dört branşın hakemiyim. Zeka oyunları öğretmeniyim. Spor Masörüyüm ve BESYO’da Yüksek Lisans öğrencisiyim. Birikimlerimi öğrencilerime aktarmaktan keyif alıyorum. Onlara sık sık söylediğim söz, ‘Bana savaş açın. Öyle bir antrenman yapın ki bana öyle sorular sorun ki bildiklerim, okuduklarım yetersiz kalsın ve kendimi geliştirmek zorunda kalayım. Böylelikle siz beni geliştirin ben de sizi.’ Bu aile ortamında başarılar böyle geliyor. Tabi bu mutlu salonun oluşumunda bize Bedesten İş Hanı’ndaki mekanımızı en uygun şekilde bize tahsis eden kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu hanımefendinin payı çok büyük. Her ihtiyacımızda kapısını çaldığımız bizi hiçbir zaman geri çevirmeyen ilgiyle dinleyen çocuklarım diye hitap eden sporcuların babası Efeler Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Atay ve tabi ki de meyveyi yetiştiren ağaçtır. Önce ağacı büyütmeli beslemeli diyen yetiştirdiğimiz milliler üzerinde en az antrenörleri kadar emek sahibi Efeler Halk Eğitim Müdürümüz Aytekin Sezgin Bey ve ekibi başarılarımızın en büyük destekçileri onların sayesinde şampiyonalara daha rahat odaklanabiliyoruz, hedefe odaklı çalışabiliyoruz” diye konuştu.

BÜYÜKLERİNE SAYGILI BİR NESİL YETİŞTİRİYORUZ”


Çocukları vatanını, milletini seven ahlaklı bir nesil olarak yetiştirdiklerini belirten Kaya, “Biz bu büyüklerimizden aldığımız desteklerle vatanına milletine en iyi şekilde hizmet etmeye çalışan, ahlaklı, eğitimli, sorgulayan, araştıran, hayalleri ve hedefleri olan uyuşturucu, sigara, alkol gibi kötü alışkanlıklardan uzak duran, küçüklerine korumacı ve eğitici, büyüklerine de saygılı bir nesil yetiştiriyoruz. Bu uğurda bizlere destek olan Aydın Kung Fu Spor Kulübü Yönetim Kuruluna ve tüm değerli kurumlarımıza teşekkür ederiz. Aydın’ımızı ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için çalışıyoruz çalışacağız. 3 kule yemek fabrikasının sponsorluğu ile almış olduğumuz lezzetli ev yemeklerini, evde yemeği pişmeyen ev yemeği yiyemeyen çocuklarımızla da buluşturuyoruz. Bu büyük desteğinden dolayı Üç Kule Yemek Fabrikası sahibi Mustafa abimize ve onun kıymetli aşçılarına da çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.