Yaklaşık iki yıl önce oluşturulan ve halihazırda 37 bin üyeye ulaşan Nazilli Kadınları Facebook Grubu faaliyetlerine yoğun bir şekilde devam ediyor. İlk faaliyet olarak Nikfer gezisi düzenleyen Nazilli Kadınları Hangar Kafe’de düzenlenen kahvaltıda bir araya gelerek kaynaşma sağladı. Kendi içinde bütünlük sağlama adına yapılan etkinliklerin yanında sosyal sorumluluk projelerine de imza atan Saime Özdoğru başkanlığındaki grup yönetimi, geliri Mehmetçik Vakfı’na bağışlanmak üzere kermes düzenledi.

SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADILAR


Nazililili Kadınlar sokak hayvanlarına da yardım eli uzatarak mama ve süt topladı. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında son olarak kanser hastası bir çocuk için kermes düzenleyen kadınlar daha sonra 2 bin kişilik aşure hayrı ve Ramazan ayında bin 500 kişilik iftar yemeği gerçekleştirdi. Nazilli Belediye Meydanı’da düzenledikleri mini festivalle üyelerin el emeği ürünlerini Nazilli halkıyla buluşturan kadınlar esnaf üyeleri için de sosyal medya üzerinden reklam kampanyaları yapıyor.

KADINLAR GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ


Nazilli Kadınlar Grubu Başkanı Saime Özüdoğru başkanlığında Ayten Külcü, Fatma Dere Gezgin, Dilara Erkul Çetinkaya, Dudugül Baygın, Mürşide Sağlam, Hülya Oktay, Hayriye Demirdal, Emine Tosun, Pınar Turgay, Nurcan Karakaş, Ayşen Tılsım, Tülin Kırık, Ayşe Aktaş, Elif Ekiz, Rukiye Yüksel, Duygu Akgül, Pınar Yılmaz’dan oluşan yönetim kurulu üyeleri siyasetten uzak bir anlayışla faaliyetlerini aktif bir şekilde sürdürüyor.