MHP İncirliova İlçe Başkanlığı’na atanan İncirliova Belediye Meclisi Üyesi Polat Tanrıkulu, yönetimini kamuoyuna tanıtmak için toplantı düzenledi. Tanrıkulu’nun parti binasında gerçekleştirdiği toplantıya MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, İl Kadın Kolları Başkanı Seval Bay, Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın, Koçarlı İlçe Başkanı Mustafa Ali Memiş, Ülkü Ocakları İncirliova İlçe Başkanı Mehmet Ali Özakçakoca, İncirliova eski Belediye Başkanı Gürşat Kale, eski İlçe Başkanı Hüseyin Sağlam, meclis üyeleri ve partililer katıldı. Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Tanrıkulu, kendisine başkanlık görevini layık gören Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan’a, Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’a ve Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye teşekkür etti.

"DİK DURDUK"


31 Mart İncirliova Belediye Başkanlığı seçimini, az bir oy farkı ile kaybettiklerini dile getiren Tanrıkulu, seçimin arkından kendilerini ayrıştırmaya çalışanlara izin vermediklerini söyledi. Tanrıkulu, İl Başkanı Pehlivan'ın "Yiğit düştüğü yerden kalkmasını bilir" sözlerini hatırlatarak, şunları kaydetti: "Biz, kalktık ve yürüyoruz. Güçlü, kararlı ve emin bir şekilde bulunduğumuz yer neresi olursa olsun, bayrağımızı en zirveye dikmeye söz verdik ve bunun içindir ki gün birlik günüdür. Dik durduk, dik duracağız. Vatanımızın neferleri olarak Sayın Genel Başkanımızın da dediği gibi Cumhur İttifakı'na sahip çıkacağız. Her ne kadar bu durumdan memnun olmayanlar olsa da duruşumuzu bozmadan gücümüze güç katarak yolumuza devam edeceğiz."

"KAPIMIZ HERKESE AÇIK"


Birlik ve beraberlik mesajı veren Tanrıkulu, "Küskünlüğümüz, dargınlığımız, kırgınlığımız olmadı, olmayacak. Teşkilatımız hepimizin teşkilatı, dava hepimizin davası. Kapılarımız herkese açık, geçmişi geride bırakarak el ele, gönül gönüle bütün İncirliova’mızı bu kutlu yolda birlikte yürümeye bekliyoruz" dedi. Tanrıkulu, İlçe Başkanı olarak doğru, dürüst ve şeffaf olacağına da söz verdi.

TEŞEKKÜR ETTİ


İl Başkanı Burak Pehlivan da, yaklaşık 2,5 ay önce eski İlçe Başkanı Hüseyin Sağlam’ın sağlık problemlerinden dolayı görevinden ayrıldığını söyledi. Tanrıkulu ve yönetimine görevlerinde başarılar dileyen Pehlivan, partisine İncirliova’da geçmişten bu yana hizmet veren ilçe başkan ve yöneticilerine de teşekkür etti.
Eski İlçe Başkanı Sağlam da, partisinin emrinde olmaya devam edeceğini ifade etti. Konuşmaların ardından İncirliova İlçe Başkanı Polat Tanrıkulu, yönetim kurulu üyelerini tanıttı.

YÖNETİM KURULU


Tanrıkulu başkanlığındaki Yönetim Kurulu; Serkan Altay, Rafet Menemenlioğlu, Hüseyin Erkan, Sedat Göktaş, Bülent Türkmen, Hakan Ay, Erkut Bora, Şahin Ertop, Mustafa Kuleli, Ahmet Çelik, İsmail İşlekkol, Adnan Erol, Cennet Recepoğlu, Feyzullah Adıgüzel, Atilla Ergün, İlyas Cihan, Fatih Özcan, Hüseyin Otur, Halil Altın, Ercan Özdemir, Şerife Teker, Mutlu Kaya, Soner Yalçın, Gazi Sarışınkaya, Nail Akbulut, Mustafa Yılmaz, Hasan Hüseyin Şen, Ramazan Çelik ve Mehmet Akkaya'dan oluştu.

AK PARTİ'DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ


Öte yandan toplantı öncesi AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek ve yönetimi, Tanrıkulu ve yönetimine 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.