Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun ev sahipliğinde bir araya gelen CHP’li kadın belediye başkanları ve partili kadın idareciler, kadınlarla birlikte siyasette daha çok kadın temsiliyeti için yürüdü. CHP Kadın Kolları tarafından Aydın’da 5 Aralık Eşitlik ve Adalet Kadın Buluşması gerçekleştirildi.

ÇERÇİOĞLU FAKTÖRÜ


Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun CHP’li tek kadın Büyükşehir Belediye Başkanı olması nedeniyle program Aydın’da yapıldı. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı buluşmaya CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Amasya Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol ile birlikte Türkiye’nin çeşitli illerinden kadın kolları başkanları ve Aydın’daki parti yöneticisi kadınlar katıldı.

ÇERÇİOĞLU, HEMCİNSLERİYLE YÜRÜDÜ


Aydın Büyükşehir Hizmet Binası önünde toplanan CHP’li kadınlar, mor şapka takarak ellerinde ‘Sen yoksan mücadelemiz bir eksik’, ‘Biz bu mücadeleyi kazandık’ yazılı dövizler taşıdı. Büyükşehir Belediye Binası önünden Kadın Mehteran Takımı eşliğinde başlayan yürüyüş Zafer Meydanı, Doğu Gazi Bulvarı, Hükümet Bulvarı, İstasyon Meydanı ve İstasyon Caddesinin ardından Nevzat Biçer Parkı’nda son buldu.