Zeytin hasadının devam ettiği Koçarlı'da zeytin ağaçların bulunduğu dağlık arazilerine bozuk yollardan dolayı ulaşmakta sıkıntı yaşayan vatandaşlar, Belediye Başkanı Nedim Kaplan'dan yardım istedi. Yardım talebine duyarsız kalmayan Kaplan, Koçarlı Belediyesi olarak Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü'nden kiraladıkları bir greyderi, bozuk yolları ulaşıma uygun hale getirmesi için vatandaşların hizmetine sundu. Tekeli Mahallesi'nde yapımı tamamlanan yol düzenleme çalışmasının, sırasıyla Güdüşlü, Dedeköy ve zeytin hasadının yapıldığı diğer mahallelerde de devam edeceği bildirildi.

TEŞEKKÜR ETTİ


Tekeli Mahallesi Muhtarı Yusuf Eskici, verdiği hizmetten dolayı Belediye Başkanı Kaplan’a teşekkür ederek, “Yolumuzun düzenlenmesi ile birlikte zeytinliklerimize daha kolay ulaşır hale geldik. Bundan dolayı hasadımızı çok daha kısa sürede tamamlayacağımızı düşünüyoruz” dedi.
Yapılan çalışmadan duyduğu memnuniyeti dile getiren aza Ali Acar da, yeni haliyle yollarının binek araçlara bile hizmet vermeye uygun olduğunu söyledi. Vatandaşlar da 50 yıldır yollarının bozuk olduğunu ifade etti.
Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan da, sloganlarının “Bu ilçeye değer” olduğunu hatırlatarak, “Her an, her koşulda halkımızın yanında olmak için çalışıyoruz. Önceliğimiz hizmettir, önceliğimiz vatandaştır” dedi.