Ehli Keyf Restaurant’ta gerçekleşen Öğretmenler Günü gecesinde konuşan kurucu Cengiz Altıntaş, tüm öğretmenlerin gününü kutlayarak eğitime verdikleri emekler için kendilerine teşekkür etti.

"ÖZLEMLE ANIYORUZ"


Çok anlamlı bir günde öğretmenlerle bir araya gelmekten son derece mutlu olduğunu ifade eden Kurucu Müdür Gökhan Şenol Çolak da, duygu ve düşüncelerini dile getirdi.
Öğretmenler olarak gecede, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün sayesinde buluştuklarını belirten Çolak, “Bizi bir araya getiren Ulu Önderimiz, Cumhuriyet’in kurucusu, ülkemizin kurtarıcısıdır. Onun sayesinde bütün eğitim ordusu hep bir aradayız. Onun önünde bir kez daha hürmetle, saygıyla eğiliyorum. O’nu çok arıyoruz, özlemle anıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte ülkemizin dört bir yanında görev yaparken şehit düşmüş bütün öğretmenlerimizi saygıyla ve minnetle anıyorum” diye konuştu.

“ÖĞRETMENLER BİZİM GELECEĞİMİZDİR”


Öğretmenler Günü olarak kabul edilen 24 Kasım’da Millet Mektepleri’nin açıldığını hatırlatan Çolak, “Öğretmenler Günü’nde eğitim ordusu bir araya gelsin, gönüllerince eğlensin istedik. O nedenle ben her birinize bir kez daha ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizler bizim geleceğimizsiniz, sizler bizim ışığımızsınız, hepiniz sağ olun var olun. İyi ki varsınız, İyi ki bizimlesiniz, İyi ki Uğur’lusunuz. Bir kez daha yaşasın Mustafa Kemal Atatürk, yaşasın Cumhuriyet, yaşasın demokrasi diyorum” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından yemeklerini yiyen öğretmenler, daha sonra canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Aydın Uğur Okulları kurucularının Öğretmenler Günü pastasını kesmesi ile gece sona erdi.