Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in de katılımıyla Nazilli’de üretim devrimi toplantısı yapıldı. Toplantıya Nazilli’de bulunan meslek odalarının temsilcileri ile iş adamlarına partinin üretim programı anlatıldı. Vatan Partisi Nazilli İlçe Başkanlığı, partinin genel başkanı Doğu Perinçek’in de katılımıyla Üretim Devrimi toplantısı gerçekleştirdi. İstasyon Meydanı’nda bulunan Grand Rene Maison Kafe’de gerçekleştirilen toplantıya Genel Başkan Doğu Perinçek’in yanı sıra Vatan Partisi İl Başkanı Bahattin Nazlı, İl Genel Sekreteri Mehmet Baydoğan, Öncü Gençlik İl Başkanı Can Karabalı ve İlçe Başkanı Gökhan Erdem, Cumhuriyet Kadınları Derneği Nazilli Şube Başkanı Afet Gök Heuschele, partililer ve üretici temsilcileri katıldı.

ÜRETİCİ TEMSİLCİLERİYLE TOPLANTI

Doğu Perinçek ve parti yetkilileri ilk olarak kafenin toplantı salonu olarak kullanılan bir bölümünde Nazilli’de faaliyet gösteren meslek odası temsilcileri ve iş adamlarıyla bir araya gelerek yaşanan problemleri ve parti programına uygun çözüm önerilerini anlattı. Daha sonra ise tüm davetlilerin katıldığı yemeğe geçildi. Vatan Partisi Nazilli İlçe Başkanı Zühre Genişel yemekli toplantının amacını açıkladığı konuşmasında, “Genel Başkanımızın da katılımıyla çok anlamlı bir hale gelen toplantımızda Türkiye’nin içinde bulunduğu açmazları ve çözümlerini konuşuyoruz. Farklı sektörlerden temsilcilerin yer aldığı çok verimli bir toplantı yaptık” dedi.

NAZİLLİ CUMHURİYETİN MİRASI

Toplantıda daha sonra Genel Başkan Doğu Perinçek söz aldı. Nazilli’nin Cumhuriyet devriminin kenti olduğunu ifade eden Perinçek, “Şu anda bulunduğumuz İstasyon Meydanı Türkiye’yi demir ağlarla ören cumhuriyetin kararlılığından miras olarak kaldı. Biz istasyonda beklemek için toplanmadık. Hedefe ilerlemek için toplandık. Türkiye’nin içinde bulunduğu zor durumdan büyük çözümler üretilecek. Vatan Partisi olarak büyük çözüme dikkat çekiyoruz. Son beş yılda Türkiye olarak Silivri duvarını yıktık, PKK’yı hendeklere gömdük, FETÖ gladyosunu 15 Temmuz’da ezdik. Fırat Kalkanı ile İsrail Amerika koridorunu yardık. Barış Pınarı ile Batı Asya’ya huzur getirdik” diye konuştu.

“ÜRETİM DEVRİMİ YAPACAĞIZ”

Şimdi ise ekonomi alanında zorlukları aşmak gerektiğine dikkat çeken Doğu Perinçek, “Bu zorluklardan çıkışa önderlik edenler Türkiye’de hükümet olacak. Bizim Türk milleti olarak tarihsel birikimimiz ve insan kaynaklarımız var. Bu bir fırsat dönemi. Umutsuzluk dönemi değil. Bunun bilincini örgütlü hale getireceğiz. Zorlukların üstesinden üretim devrimi ile geleceğiz. Bizim programımızda üretici baş tacıdır. Üretime hizmet eden her şey doğrudur. Yüksek maliyetli de olsa, geri teknolojiyle de olsa üreteceğiz. 1980’lerden bu yana üretici kambur ilan edildi. Şimdi biz üreticiyi efendi ilan ediyoruz. Her vatandaşımıza iş bulacağız. Üretim devrimi yapmak dışında bu zor dönemden çıkmak için başka seçenek yok” ifadelerini kullandı.