Efeler ilçesinde yaşayan ve ‘Serebral palsi’ hastalığı nedeniyle ellerini ve ayaklarını kullanamadığı için burnuyla kitap yazan, iki üniversite mezunu engelli Mustafa Erol (38) 3 Aralık Engelliler Günü’nde anlamlı bir hediye aldı. AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ile daha önce Mustafa Erol ve ailesini ziyaret eden AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı, engelli gencin kitaplarını dolapta istiflenmiş halde görünce kendisine kitaplık sözü vermişti. Erol’un odasına AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı marangoz Coşkun Cankaya, kitaplık yaptı.

HAYALİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’I GÖRMEK

Mustafa’ya verdiği sözü tutan Gülaştı, Engelliler Günü’nde engelli genci ziyaret etti. Gülaştı, Mustafa’nın babası Emin Erol ile birlikte dolapta istiflenmiş kitapları çıkartıp elleriyle kitaplığa yerleştirdi. Kitaplık hediyesiyle büyük mutluluk yaşayan engelli Mustafa, teşekkür ettikten sonra Gülaştı’dan bir istekte daha bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sevdiğini ve kendisiyle bir araya gelmek isteğini söyleyen Mustafa’ya söz veren Gülaştı, Erdoğan’ın ilk Aydın ziyaretinde Mustafa’nın hayalini gerçekleştirmek için çaba harcayacağını söyledi.

BU MUTLULUK HER ŞEYDEN DEĞERLİ

Tüm engellilerin ‘Engeliler Günü’nü kutladığını belirten Gülaştı, “Mustafa’nın kitaplarını dolapta görünce üzülmüştüm. Kendisine verdiğim kitaplık sözünü yerine getirdim. Bugün kitaplığın tamamlanacağını bilmiyordum. Partili arkadaşımız müjdeyi verince Mustafa’yı ziyaret ederek hem kendisinin Engelliler Günü’nü kutlamak hem de kitaplığını görmek istedim. Mustafa’nın yüzünün gülmesi her şeyden değerli” dedi. Baba Emin Erol ise oğlunun kitap okumayı çok sevdiğini, şimdiye kadar 500 civarında kitabı bitirdiğini ifade etti.