Kızılay Aydın Şubesi, Koçarlı Cumhuriyet Ortaokulu bünyesinde yer alan özel sınıfı, yeniden düzenledi. Sınıfın açılış törenine Kaymakam Fırat Çelik, Belediye Başkanı Nedim Kaplan, AK Parti İlçe Başkanı İlyas Arslan, Kızılay Aydın Şube Başkanı Mesut Mezkit ve yönetimi, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Osman Arıkoğlu, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

"ASLİ GÖREVİMİZ"

Törende konuşan Kızılay Aydın Şube Başkanı Mesut Mezkit, Kızılay olarak özel çocuklara yönelik faaliyetler yaptıklarını belirterek, "Okulumuzdan gelen talep üzerine özel çocuklarımızın sınıfını donattık. Özel çocuklarımıza yardımcı olmak asli görevlerimizden bir tanesidir. İmkanlarımız ölçüsünde kendilerine destek olmaya sürdüreceğiz" dedi.

"YAPMAYA HAZIRIZ"

Engellerin ancak birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi halinde aşılacağını belirten Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan da, "Yürekler bir olduktan sonra aşılamayacak engel yoktur. Koçarlı Belediyesi olarak biz, engelli vatandaşlarımız için elimizden ne gelirse yapmaya hazırız" dedi.
Kaymakam Fırat Çelik de, sınıfı düzenlemesinden dolayı Kızılay’a teşekkür etti. Konuşmaların ardından, kurdele kesilerek sınıf hizmete açıldı. Öte yandan çocuklara, çeşitli hediyeler verildi.