31 Mart yerel seçimlerinde Millet İttifakı adayı Kürşat Engin Özcan’ın göreve gelmesinin ardından 10 yıllık Haluk Alıcık döneminin izleri silinmeye devam ediyor. MHP’li Haluk Alıcık’ın birçok yol arkadaşlarıyla yollarını ayıran İYİ Partili Kürşat Engin Özcan’ın bazı MHP’li isimler ile eski dönemde görev yapan müdürlerle yola devam etmesi ise kurumsal liyakata ödül verildi şeklinde yorumlandı. Kadrosunda büyük oranla gençleştirme çalışması yapan Başkan Özcan’ın müdürlüklerde 3 kadın memura sorumluluk vererek atama yapması ise gençlere ve kadınlara bakış açısını gösterdi.

RAPORLARI DİKKATE ALDI

Nazilli Belediyesi'nde 31 Mart yerel seçimlerinin ardından müdürlüklerde yaşanan görev değişikliklerinde sona gelindi. İYİ Partili Kürşat Engin Özcan’ın göreve gelir gelmez belediye hizmetlerinde yaşanan aksaklıkları gidermek için yaptırdığı rapor doğrultusunda müdürlüklerde büyük revizyon yaşandı. Tüm kadrolarda değişiklik ve revizyona giden Nazilli Belediyesi’nde bugüne kadar Destek Hizmetleri Müdürü Mehmet Çelik, Mali Hizmetler Müdürü Levent Ulus, Park ve Bahçeler Müdürü Şükrü Irgat, Fen İşleri Müdürü Sevkan Pekuğur, Emlak ve İstimlak Müdürü Işıl Karasulu, Temizlik İşleri Müdürü Ramazan Özkök, Hukuk İşleri Müdürü Fatih Erdemir, Yazı İşleri Müdürü Mehmet İmreoğlu ile İşletme ve İştirakler Müdürü Alp İmaj görevlerinden alınırken, son olarak Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatih Demir ile Zabıta Müdürü Erkan Özdemir'in de önümüzdeki günlerde görevlerinden alınacağı öğrenildi.

YENİ MÜDÜRLER GÖREVE BAŞLADI

Kürşat Engin Özcan ve yönetimin yaptığı değerlendirmelerin ardından İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ne Serkan Günana, Yazı İşleri Müdürlüğü’ne Yeşim Sarp, Fen İşleri Müdürlüğü’ne Çağatay Çimen, Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne Mümtaz Üstün, Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne Fatih Bağcı, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne Abdullah Tamer Göer, Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü’ne Hülya Alabay, Hukuk İşleri Müdürlüğü’ne Sevde Akkaya, Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne Kenan Yapsık, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne Yıldıray Topaloğlu, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne Hüseyin Ümit Demiral, Bilgi İşlem Müdürlüğü’ne Mehmet İğdelioğlu, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü görevini yapan Koray Öden; Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü görevi yapan Esin Öden de Spor Müdürlüğü'ne getirildi. Öte yandan Nazilli Belediyesi Saha Koordinatörlüğü görevine ise Şükrü Irgat’ın atanacağı öğrenildi.

“2020 YATIRIM YILI OLACAK”

31 Mart seçimlerinin ardından kadro revizyonu ve görev değişikliklerini büyük oranda tamamlayan Kürşat Engin Özcan’ın Ankara ziyaretleri de projelerine hız verdiğini gösterdi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener başta olmak üzere başkent temaslarında 240 günlük çalışmalarını ve 2020 yılında yapmayı planladığı projeleri anlatmakla geçiren Başkan Özcan, yarın da Bakanlık ziyaretlerini gerçekleştireceği öğrenildi. Ziyaretlerinde belediyelerin son yıllardaki ekonomik sıkıntılar nedeniyle hizmet üretmekte zorlandığını ancak kendisinin 8 ay gibi kısa bir sürede belediye borçlarının yüzde 20’sini ödediğini hatırlatan Özcan, Nazilli’de 2020’nin yatırım yılı olacağını söyledi.