Rock müziğin sevilen sanatçısı Murat Kekilli, Aydın’da bir araya geleceği onkoloji hastası çocuklara hediyeler dağıtacak.
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ( ADÜ) Onkoloji Servisi’nde tedavi gördükten sonra kanseri yenen Gürsel Nur Dağ, sosyal medyadan kanser hastası çocuklar için anlamlı bir kampanya başlattı. Kısa sürede ilgi gören kampanyaya ünlü sanatçı Murat Kekilli’den de destek geldi. Kekilli, sosyal medyadan paylaştığı videoda, “Sesin bize kadar ulaştı sevgili Gürsel Nur Dağ. Bu sorumluluğu önce geçmiş olsun diyerek şu andan itibaren üzerimize alıyoruz” diyerek İnsani Yardım Vakfı’nı (İHH) etiketledi.

KEKİLLİ, KANSER HASTASI ÇOCUKLARLA BULUŞACAK


Kekilli’nin çağrısı üzerine İHH Aydın Şubesi harekete geçti. Genç İHH Aydın tarafından da ünlü sanatçı Murat Kekilli’nin 4 Aralık Çarşamba günü saat 13.00-15.00 arasında ADÜ Onkoloji Servisi’ndeki çocuklarla buluşacağı duyuruldu. Dağ, yayınladığı video ile Kekilli’ye gösterdiği duyarlı davranıştan dolayı teşekkür ederken vatandaşlardan da oyuncak, boyama kitabı, kalem ve çeşitli hediyelerle kampanyaya destek olmaları çağrısında bulundu.