Dünya Kick Boks Şampiyonası, Antalya'da gerçekleştirildi. Farklı ülkelerden çok sayıda sporcunun katıldığı şampiyonada Aydın'ı, Aydın Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcusu Sedat Demir temsil etti. 51 kiloda, full contact kategorisinde ringe çıkan Demir, dünya üçüncüsü oldu. Bronz madalyanın sahibi olan Demir, Aydın'ın göğsünü kabarttı.

ÇERÇİOĞLU, DEMİR’İ TEBRİK ETTİ

Aynı zamanda milli sporcu olan Demir'i, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da tebrik etti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Çerçioğlu, "Kick boksta 17 kez Türkiye şampiyonu olan, Aydın Büyükşehir Belediyespor sporcumuz milli kick boksçu Sedat Demir, Antalya'da düzenlenen Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda 3’üncü oldu. ‪Sporcumuzu tebrik ediyor, nice başarılar diliyorum. Bir kez daha gurur duyduk" ifadelerini kullandı.

“ELİMDEN GELENİ YAPTIM”

Kick Boks Dünya Şampiyonası’nda 2015 yılında üçüncü ve 2017 yılında ikinci olan Demir de, kendisine ve spora verdiği destekten dolayı Çerçioğlu’na teşekkür etti. Şampiyonada elinden geleni yaptığını belirten Demir, bronz madalya kazandığı için mutlu olduğunu söyledi.