Aydın'ın Efeler ilçesine gelen AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, partisinin il binasında 'Nöbetçi Vekil' uygulaması kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla görüşmeye başlamadan önce Milletvekili Erim, Aydın'da yapılacak devlet yatırımlarıyla ilgili açıklama yaptı.

"PROJESİ ÇİZİLİYOR"

Aydın Adliye Sarayı Projesi'nin çizilmeye devam edildiğini belirten Erim, "Yılbaşından önce projenin taslak çizimlerini görebileceğiz. İnşallah 2020 yılı içinde adliyenin temelini atmaya çalışacağız" dedi.

ŞEHİR HASTANESİ

Aydın Şehir Hastanesi'nden de bahseden Erim, "150'si Fizik Tedavi Merkezi olmak üzere toplam 950 yataklı Şehir Hastanesi'nin proje ihalesi, en geç Mart ayına kadar yapılacak. Proje ihalesi, 4-5 ay sürüyor. Seneye bu zamanlarda da hastanenin inşaat ihalesini yapmak için çaba göstereceğiz" diye konuştu.

“FİZİBİLİTE ÇALIŞMASI TAMAMLANDI”

Çıldır Havalimanı ile ilgili de çalışma yaptıklarını dile getiren Erim, çalışmaları kapsamında son olarak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan ile görüştüklerini söyledi. 700 dönümlük Aydın Tarıma Dayalı Sera İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için yer tespitinin gerçekleştirildiğini kaydeden Erim, şu anda tapu tescil işlemlerinin yapıldığını ifade etti. Milletvekili Erim, Serbest Bölge'nin fizibilite çalışmasının da tamamlandığını sözlerine ekledi.