Kuyucak’ta hizmet veren Kuzey Işıkları Doğa ve Hayvanları Koruma Derneği hayvanseverleri Nazilli’de buluşturdu. Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nde sokak hayvanları yararına düzenlenen geceye Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli yönetim kurulu üyeleri ve davetliler katıldı. Davetlilere pilav ve ayran ikram edilen gecede Kafkas Müzik Grubu da canlı müzik sundu.

“YAKLAŞIK 300 CANA BAKIYORUZ”

Etkinlik hakkında bilgi veren dernek başkanı Pınar Şenal, geçen Nisan ayında kurulan derneğin çevre ilçelerdeki hayvanseverleri bir araya getirmek ve elde edilecek gelirle sokak hayvanlarının kısırlaştırılmasına katkı sağlamayı amaçladığını söyledi. Pamukören’de bulunan besleme noktasında 300’e yakın köpeğin bakımını üstlendiğini ifade eden Şenal, Kuyucak Belediyesi ile ortak çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

BAŞKAN ÖZCAN’DAN TAM DESTEK

Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nde Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli Belediyesi ve Erbay Akvaryum’un katkılarıyla gerçekleşen geceye katılarak destek veren Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan sokak canlarına sahip çıkmaları sebebiyle dernek yöneticilerine teşekkür ederek, “Biz de Nazilli Belediyesi olarak her canlıya sahip çıkacağız. Ele ele verdiğimizde güzel işler yapacağımıza inancımız tam. İlerleyen zamanlarda birlikte yine bu tür etkinlikler yapacağız” dedi.