Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde oynayan Aydın Büyükşehir Belediyespor, anlamlı bir etkinliğe imza attı. Yenipazar’da bulunan kapalı spor salonunda haftanın üç günü oynanan amatör turnuvaya destek olmak amacıyla Aydın’ın Sultanları, Yenipazar’a gitti. Aydın’ın Sultanları, maç öncesi Yenipazar Belediye Başkanı Yüsran Erden’i ziyaret etti. Erden, kadın voleybolculara Yenipazar Kooperatifi’nin ürünlerinden hediye etti.

DOSTLUK KAZANDI

Aydın Büyükşehir Belediyespor’lu oyuncular, Yenipazar Kapalı Spor Salonu’nda Yenipazar karmasıyla özel bir maç yaptı. Dostluğun kazandığı karşılaşmanın ardından voleybolcular, minik çocuklar ve kadın voleybolcularla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Aydın Büyükşehir Belediyespor’un milli sporcusu Meryem Boz, minik hayranlarına bolca imza dağıttı. Ligde ilk devrenin son haftasında Atlas Global Yeşilyurt ile 30 Kasım’da evinde karşılaşacak olan Aydın’ın Sultanları maç öncesi stres attı.

ERDEN, TEŞEKKÜR ETTİ

Yenipazar Belediye Başkanı Yüsran Erden, amatör branşlara destek sağlayan sporculara teşekkür ederek, “Amatör sporlara destek vermek için turnuvayı düzenliyoruz. 20 takımın katıldığı turnuvamız iki ay sürecek. Maçların oynandığı günler salonumuz dolup taşıyor. Sporun aynı zamanda toplumu iyileştirmekte, sağlıklı ve ahlaklı bir toplum yaratmakta çok önemli olduğunun farkındayız. Bize destek olmak amacıyla Aydın Belediye Kadın Voleybol Takımı turnuvamıza katılarak Yenipazar karmasıyla gösteri maçı yaptı. Verdikleri destekten dolayı kulüp yöneticilerine ve sporculara teşekkür ediyoruz” dedi.