Enerji sektörünün öncü ve lider markası Enerya, Aydın’da doğal gaz konforu ve ekonomisinin yaygınlaştırılması için düzenlediği “Evinize Kış Gelmesin” kampanyasını 31 Aralık 2019 tarihine kadar uzattı. Doğal gaz abonesi olmak isteyenler 31 Aralık 2019 tarihine kadar bağlantı bedelini kredi kartına 6 taksitte, online abonelikte güvence bedelini ise www.enerya.com.tr adresi üzerinden kredi kartıyla 3 taksitte ödeyebilecekler.

‘HAVA KİRLİLİĞİNİN ÖNÜNE GEÇECEĞİZ’

Enerya Aydın İşletme Müdürü Osman Ersöz, doğal gazın ekonomik, konforlu ve güvenli bir yakıt olduğunu hatırlatarak, “Aydınlıları en uygun ödeme koşullarıyla doğal gazla buluşturmak için kampanyamızı 31 Aralık’a kadar uzattık. Abone olmak isteyen Aydınlılar, hem bağlantı bedelini hem de www.enerya.com.tr adresi üzerinden güvence bedelini taksitlendirebilecekler” dedi. Ersöz, kampanyanın “İlkbahar Yaz, Sonbahar Yaz” sloganıyla sürdürüldüğünü belirterek, “Doğal gaz konforu ve ekonomisiyle evinize kış gelmeyecek. Çevreci ve güvenli bir yakıt olan doğal gaz ile Aydın’daki hava kirliliğinin de önüne geçeceğiz” diye konuştu.
Doğal gaz abonesi olmak isteyen Aydınlılar, kampanya ile ilgili detaylı bilgiyi 444 8 429 nolu telefondan çağrı merkezini arayarak alabilirler.