AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim'in 31 derslikli ilk ve ortaokul müjdesinin ardından, Nazilli'de yeni bir müjdeli haber daha verildi. Nazilli’de eğitime yön veren Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hıdır Dağaşan, ilçeye Spor ve Güzel Sanatlar Lisesi açılacağını söyleyerek, resmi işlemlerim başlatıldığının müjdesini verdi. Bu haberden sonra yaklaşık

“HEYECAN İÇERİSİNDEYİZ”

Okullar için resmi girişimlerin başlatıldığını ifade eden Müdür Dağaşan, “İki okulumuzu Nazilli’ye kazandırmanın heyecanı içerisindeyiz. Şu anda geçici olarak okul bünyelerinde ya da halk eğitimin ek binasında, kız meslek lisesi bünyesinde hayata geçirmeyi planlıyoruz. Mevcut yerlerimiz, binalarımız var ancak bunların güçlendirme süreleri var. 2020-2021 eğitim öğretim yılında bu okullarımızı faaliyete geçireceğiz” dedi.

“EĞİTİM ÖĞRETİM YUVASI YAPACAĞIZ”

Eski devlet hastanesi binasının yerine yapılacak 31 derslikli ilk ve orta okul projesine Mart’ta harekete geçeceğini dile getiren Hıdır Dağaşan, “ Aydın Büyükşehir Belediyesi’ndeki 5 binlik plan, askı ve itiraz süreleri daha sonra Nazilli Belediyesi’ndeki süreçler tamamlanmış sadece ödenek kısmı kalmıştı. Onu da Milletvekilimiz sayın Bekir Kuvvet Erim müjdeledi. İnşallah Mart ayı içerisinde artık kangrene dönüşen eski hastanenin yerinin eğitim öğretim yuvası yapmayı planlıyoruz” ifadelerine yer verdi.