Aydın'ın İncirliova ilçesine gelen AK Parti Aydın Milletvekili ve Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, ilk olarak partisinin İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Savaş'ı, İlçe Başkanı Hüseyin Celbek ve yönetimi karşıladı. Partilileriyle bir araya gelmesinin ardından Milletvekili Savaş, Celbek ve yönetimi ile birlikte İstiklal Mahallesi'nde yapımı devam eden 206 konutlu TOKİ inşaatını ziyaret etti.

40 MİLYON LİRALIK PROJE

İnşaat alanında incelemelerde bulunan Savaş, çalışmalarla ilgili yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. TOKİ aracılığıyla dar gelirli vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya çalıştıklarını belirten Savaş, "İncirliova ilçemizde 26 dönüm alan üzerinde, içerisinde sosyal donatı alanları olan 206 TOKİ konutu yapılıyor. Bu projenin maliyeti, yaklaşık 40 milyon lira. 500 günde yapımı tamamlanması planlanan projede 150 gün geçti. Önümüzdeki yıl bu zamanlarda kura çekimi ile hak sahiplerine konutları teslim edilecek. Vatandaşlarımıza konutlarının şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz" dedi.

TOKİ İÇİN YER ARAYIŞI

İncirliova halkının kendilerinden ikinci bir TOKİ projesi talebi olduğunu kaydeden Savaş, "Vatandaşlarımız, bizden yoğun şekilde TOKİ konutlarından istiyor. İkinci TOKİ projesi için Başkanımız Hüseyin Celbek ve yönetimi, uygun bir yer bulacak ve Ankara’ya gelecek. Kendilerini TOKİ Başkanımız ile görüştüreceğiz. İnşallah İncirliova’ya ikinci TOKİ projesini kazandıracağız" ifadelerini kullandı.

ESNAFLARA ZİYARET

TOKİ Çine Projesi'nin ise yıl sonuna kadar ihale edileceğini açıklayan Savaş, partisinin milletvekilleri ile Türkiye ve Aydın’ın kalkınması ve gelişmesi için çalışmaya devam ettiklerini söyledi. Konuşmasını tamamlayan Savaş, çarşı esnafı ile buluştu. Dükkanlarında ziyaret ettiği esnaflara hayırlı işler dileyen Savaş, kendilerinden talep ve sorunlarını diledi.