Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli İlçe Örgütü’nde kongre süreci mahalle delege seçimleriyle başladı. Delege seçimlerinde mevcut başkan Serkan Sevim’in beyaz listesi, eski başkan Ali Deveci’nin mavi listesi ve Hakan Şensan’ın sarı listesi yarışıyor. Lütfi Selek Kültür Merkezi’nde 4 mahallenin delegelerini seçmek için oy kullanma işlemleri başladı. Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri, Aydoğdu, Yeşil Mahalle, Yeşilyurt ve Prof. Muammer Aksoy mahallelerindeki delegelerini seçmek için sandık başına gitti.

“SEÇİMLER PARTİMİZE YAKIŞAN ŞEKİLDE YAPILACAK”

Süreç hakkındaki görüşlerini paylaşan mevcut başkan CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, “İlçe yönetimi olarak üyelerimizin en demokratik hakkı olan oy verme haklarını kullanmaları için her türlü ortamı sağladık. Gerekli güvenlik önlemlerimizi aldık. Seçimlerin sağlıklı bir şekilde geçmesini ve hem vatana hem milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Eski başkan ve mavi listenin sahibi Ali Deveci, “Umarım delege seçimleri eşit koşullarda ve demokratik bir şekilde gerçekleşir. Seçimler partimize yakışan şekilde yapılacak, buna inanıyorum. Partimize hayırlı olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

“ADAYLAR BİRBİRİNE SAYGI GÖSTERİYOR”

Sarı listenin sahibi Hakan Şensan ise “Demokrasi açısından böyle bir güne, bu güzel tabloyla başlamak çok sevindirici. 3 adayımızda burada birbirine saygı duyuyor. Birlik, beraberlik ve barış içerisinde bir seçim ortamı var. Mücadelemiz 1 hafta sürecek. Şimdiden tüm partili dostlarıma başarılar diliyorum. Partimize hayırlı olsun” diye konuştu.