Aydın İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 15 Kasim'da Köşk İlçesinde Mehmet Bozkurt’un şüpheli ölümüyle ilgili geniş çaplı çalışma yaptı.

Bozkurt'un birlikte eğlendikleri tespit edilen İ. E. , A. A. N., M. A. ve B. A.’ya uyuşturucu madde kullanmak suçundan yasal işlem başlatılırken yapılan tahkikat sonucunda şüphelilerin Köşk ilçesinden N. A.’dan el yapımı rakı, Ilıcabaşı Mahallesinde ise uyuşturucu hap aldıkları belirlendi. Narkotik ekiplerince Ilıcabaşı mahallesinde tespit edilen iki ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. A.C.A’ya ait evde 59 adet uyuşturucu hap, 124 şişe 104,4 litre kaçak tlrakı ve viski ve 4 adet alkol imalatında kullanılan damıtma sistemi ve çok sayıda materyal ele geçirildi.

Ele geçirilen maddeler ile alakalı olarak yakalanan A. C. A., ‘Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak’ ve M. A.’ya da 5607 SKM suçundan haklarında işlem yapıldı. A. C. A. çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Köşk ilçesinde sahte rakı aldıklarını beyan ettikleri N. A.’nın ikametinde yapılan aramada ise 0,5 litrelik pet şişe içerisinde bir miktar rakı, 3 litrelik cam kap içerisinde bir miktar rakı, 3 litrelik içerişi boş olan ve yoğun bir şekilde alkol kokusu bulunan plastik kap ele geçirildi. Gözaltına alınan N. A. 5607 SKM Muhalefet suçu kapsamında çıkarıldığı adli mercilerce serbest bırakıldı.