Genç Parti Nazilli Teşkilatı’nın olağan kongresi Ehl-i Keyf Kafe’de gerçekleşti. Mevcut Başkan Ahmet Savran’ın tek aday olduğu kongreye Genç Parti Aydın İl Başkanı Mehmet Yılmaz Şahin, Efeler İlçe Başkanı Fazilet Coşkun, Söke İlçe Başkanı Şahin Baş, Bozdoğan İlçe Başkanı Ramazan Bekleviç ve üyeler katıldı.

CEM UZAN YAKINDA DÖNECEK


20 üyesi bulunan Genç Parti Nazilli Teşkilatı’nın kongresi saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardında İl Başkanı Mehmet Yılmaz Şahin, 2007 yılından sonra Genç Parti’nin Genel Başkanı Cem Uzan’ın “haksız yere linç edilmesinden dolayı” 12 yıllık bir boşluk olduğunu söyleyen Şahin; “Şimdi tekrar Genç Parti olarak dimdik ayaktayız. Kongrelerimize başladık. İnşallah bunan sonra Aydın İl kongremizi yaparak büyük kongreye hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Cem Uzan iki aya kadar Türkiye’ye dönerek partimizin başına geçecek. 2020’nin ilkbaharında seçim görünüyor. Biz bu seçime hazırlanıyoruz” diye konuştu.

YÖNETİM KURULU BELLİ OLDU


Şahin’in ardından Nazilli İlçe Başkanı Ahmet Savran söz aldı. Partinin Genel Başkanı Cem Uzan’ın iki aya kadar Türkiye’ye döneceğini yineleyen Savran; “Genel Başkanımız Cumhurbaşkanı olmak için dönüyor. Biz de teşkilatlanmamızı tamamlamak için çalışıyoruz” dedi.
Konuşmaların ardından seçime geçildi. Tek aday olan Ahmet Savran konge ile güven tazeledi. Ahmet Savran başkanlığındaki yönetim Firdevs Erturan, Süleyman Horasan, Şükrü Erturan, Zehra Türker, Ahmet Aslan ve Mehmet Çevik’ten oluştu.