Didim’de hafta sonu Didimspor ile Didim Belediyespor karşı karşıya gelmiş, maçı Didimspor 4-2 kazanarak yoluna devam etmişti. Hakemin bitiş düdüğüyle birlikte her iki takım oyuncuları ve teknik heyet arasında yaşanan tartışma maça gölge düşürmüştü. Yaşanan olayla ilgili olarak Didim Belediyespor Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş ve Didimspor Kulüp Başkanı Deniz Polat yazılı açıklamada bulundu.

“BİZ ÜSLUBUMUZDAN VE TATLI DİLİMİZDEN ÖDÜN VERMEYECEĞİZ”

Didim Belediyespor Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş Didimspor tebrik edip, yaşanan olayları doğru bulmadığını ve tasvip etmediğini belirterek “ Didimspor - Didim Belediyespor karşılaşmasında her iki takım da sahada mücadelesini verip güzel bir oyun sergiledi. Oynanan maçta rakibimize 4-2 mağlup olduk. Bu bir müsabaka kazanmak da var kaybetmek de. Bizler saha içerisinde rakip olsak da saha dışında dost, arkadaş ve akrabayız. Bu nedenle maç bitiminde yaşanan tatsız olayları doğru bulmuyor ve tasvip etmiyorum. Gerek her iki takımın oyuncuları gerek teknik ekip ve yönetimlerdeki arkadaşların bu gün ki tutumları spora ve sporcuya yakışmamış, beni üzmüş ve değerli protokolümüze, taraftarlara karşı mahcup etmiştir. Kim ne derse desin kim hangi dili üslubu kullanırsa kullansın biz üslubumuzdan ve tatlı dilimizden ödün vermeyeceğiz. Bir daha böyle tatsız olayların yaşanmamasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

“HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPTI”

Didimspor Kulüp Başkanı Deniz Polat sert bir açıklamada yaparak kendini bilmez bazı kişilerin galibiyeti hazmedemediğini kaydederek “Takımımız onurlu bir galibiyet aldı. Maç sonunda 3-5 tane kendini bilmez ahlaksızın önderliğinde birileri güzel biten maçın sonucunu hazmedemeyip kulübemize kadar saldırdı. Küçük çocukların bile olduğu ortamda hedef gözetmeksizin taşlar atıldı. Herkes kendine yakışanı yaptı. Sahada ucuz kahramanlık yapanların 3 kuruşluk yürekleri varsa gelsinler karşıma çıksınlar. Bizim kimsenin bir şeyinde gözümüz yok. Lakin bizim dalımızı kırmaya çalışanların ağaçlarını kökünden sökmesini de biliriz. Herkes yaptığı pisliğin içinde bir gün boğulacaktır. Bir kez daha samimiyetsiz samimiyetleri görmüş olduk" dedi.