Merkez ilçe Efeler'de 2001 yılında kurulan Köseoğlu Spor Kulübü, sporseverlere daha kaliteli hizmet vermek için salon değişikliğine gitti. Mesudiye Mahallesi Batı Gazi Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren Köseoğlu, yıllardır hizmet verdiği salonun hemen karşısında bulunan salona taşındı. Yeni yerinde 'Fıt Club' markası ve bünyesine dahil ettiği aikido, okçuluk, çocuk jimnastiği ve fitness gibi yeni spor dalları ile hizmete giren Köseoğlu'nun açılış törenine iş adamı Rıdvan Eşin, Liva Hastanesi Müdürü Abdurrahman Akın, Adnan Menderes Anadolu Lisesi Müdürü Vahap Hatipoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

“AYDIN HALKI EN İYİSİNİ HAK EDİYOR”

Törende konuşan Köseoğlu’nun sahibi ve antrenör Yaşar Akçaköse, "Aydın halkı hizmetin en iyisini hak ediyor. Biz de bundan dolayı daha modern ve en iyi spor aletleri ile donattığımız yeni yerimize taşındık. Bünyemize de yeni spor branşlarını dahil ettik. Toplumun tüm kesimlerine hitap ettiğimiz salonumuza, spor yapmak isteyen herkesi davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

100’ÜN ÜZERİNDE SPORCU YETİŞTİRDİ

Eşin Group Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Eşin de, Köseoğlu Fıt Club'un Aydın’a hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Bir dönem öğrencisi olduğu Yaşar Akçaköse'den övgüyle bahseden Eşin, "Yaşar Hocamızı tebrik ediyoruz. Yine harikalar yarattı. Sağ olsun kendisi Aydın’daki spor camiasının tanınan ve bilinen bir ismi. Sporculuk, antrenörlük ve hakemlik kariyeri var. Şu ana kadar 100’ün üzerinde sporcu yetiştirdi. Rabbim daha nice sporcular yetiştirmeyi nasip etsin" dedi. Dua okunmasının ardından kurdele kesilerek Köseoğlu Fıt Club hizmete açıldı.