ALMED Başkanı Selma Böceklioğlu Dündar ve yönetiminin ev sahipliğinde Efeler'deki Aymira Otel'de gerçekleştirilen gece, ilgi gördü. Aydın'ın en köklü eğitim kurumlardan birisi olan Aydın Lisesi'nin mezunları, yıllar sonra tekrar bir araya geldikleri gecede anılarını tazeledi, hasret giderdi.

22 ÖĞRENCİYE BURS

ALMED Başkanı Dündar, geceye katılan tüm mezunlara teşekkür etti. Burslu öğrenciler yararına geleneksel olarak yaz ve kış yemeği ile geziler düzenlediklerini belirten Dündar, "2005 yılında kurulan derneğimiz, Aydın Lisesi'nden mezun olan ihtiyaç sahibi öğrencilere burs vermekte. Geçmiş yıllarda 100 lira olan bursumuzu, bu yıl 150 liraya çıkardık. Şu anda 22 öğrencimiz derneğimizden burs almakta. Burslarımızın gelirini ise geleneksel olarak düzenlediğimiz yaz ve kış yemekleri ile gezilerden elde ediyoruz. Siz ve diğer bağışçılarımıza çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

GRUP KERVANSARAY SAHNE ALDI

Dündar'ın konuşmasını tamamlamasının ardından, yemeklerini yiyen mezunlar, halk oyunu gösterilerinin sunulduğu, Grup Kervansaray'ın da sahne aldığı gecede doyasıya eğlendi.