Türkiye'nin en üst çatı medya meslek kuruluşu konumundaki Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun 19. Başkanlar Kurulu Toplantısı çerçevesinde 70 ilde bulunan Gazeteciler Cemiyeti Başkanlarının katılım sağladığı Kuşadası buluşması, Sühan 360 Oteli’nde gerçekleşti. Kuşadası Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen muhteşem organizasyona Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Süvari ile Aydın Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Onur Arazsu da katıldı.

PLAKET TAKDİMİ

140’a yakın gazetecinin katıldığı gecede Kuşadası Belediyesi güzel bir ev sahipliği ile misafirleri ağırladı. TGK Başkanı Nuri Kolaylı'ya gecenin anısına plaket takdim edilirken katılan dernek yöneticilerine Kuşadası Belediyesi tarafından yöreye özgü hediyeler sunuldu. Federasyon Başkanı Kolaylı, Aydın'da olmaktan duydukları memnuniyeti belirtirken, Kuşadası Belediyesinin kendilerine gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür etti. Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Süvari de katılanlara ‘hoşgeldiniz’ diyerek kendilerini Kuşadası’nda ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

ULUCAN’DAN TEŞEKKÜR

ABGC Başkanı Cem Ulucan ise, Türkiye’nin dört bir yanından gelen cemiyet başkanlarını, gökyüzünün altındaki en güzel yeryüzü diye tanımlanan Aydın’da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek desteklerini esirgemeyen başta Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na ve İlçe belediye başkanlarına teşekkür etti. ,