Uzun yıllardır lazer epilasyon hizmeti kalıcı bir çözüm olup, kolaylık sağlamaktadır. Ancak lazer epilasyon yöntemlerine başvuran ve uygulayan her hastanın ortak şikayeti acılı ve ağrılı olmasıydı! Lazer ışınları ile kıl köklerine enerji iletiliyor ve bu süreçte ciltte acı hissediliyordu! Bu şikayetler ve geri bildirimler dikkate alınarak yeni bir yol arayışı başladı! Çok kısa zamanda kapsamlı bir çalışma ile hayatımıza Buz Lazer teknolojisi girdi! Buz Lazer adından da anlaşılacağı üzere soğutucu özelliğe sahip bir epilasyon teknolojisidir. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Buz Lazer Epilasyon Ankara da da yoğun ilgi görmektedir.

Buz Lazer Nedir?

Buz Lazer Dünya’da bir ilk olan acısız ve ağrısız bir epilasyon yöntemidir. Cihazın adını aldığı buz başlık sayesinde uygulama esnasında cilt soğutulmakta ve acı ağrı hissi ortadan kaldırılmaktadır. Adeta masaj konforu ile epilasyon sağlanmaktadır. Ülkemizde ütüleme epilasyon olarak adını duyurmuş olan Buz Lazer, başlığı ile sürekli hareket halinde uygulama yapmaktadır, bu yüzden ütüleme işlemine benzetilmektedir. Buz Lazer dediğimizde tek cümle ile acısız ve ağrısız epilasyon demek aslında en açıklayıcı tanımdır.

Nasıl Uygulanır?

Buz Lazer, kademeli ısıtma özelliği bulunan uygulamaya sahiptir. Bu kademeli ısıtma, kıl köklerine enerji göndererek kıl köklerini tahrip eder. Tahrip olan kıl kökleri belirli bir süre sonra tekrar oluşmaz ve böylelikle kalıcı epilasyon sağlanır. Buz Lazer Epilasyon Ankara için hangi merkezlerde bulunur, sitemizi ziyaret ederek bilgi alabilirsiniz.

Buz Lazer Kimlere Uygulanır?

Buz lazer on sekiz yaşını doldurmuş hem erkek hem de kadınlara uygulanabilir. Genellikle kadınların tercih ettiği düşünülse de Buz Lazer geliştirildiğinden beri erkek hastaların epilasyon tercihinde yüksek oranda artış olmuştur. Çünkü erkekler daha sert kıl yapısına sahiptir, bu yüzden hangi yöntem olursa olsun kökünden yapılan temizlik acı hissinin fazla olmasına sebep oluyordu. Bu yüzden acısız ve ağrısız Buz Lazer erkek kullanıcılara da hitap ederek fark yaratmıştır.

Buz Lazer Ne Zaman Etkisini Gösterir?

Buz lazer ile epilasyonun etkisini göstermesi kişiden kişiye göre değişir. Çünkü herkesin birbirinden farklı yapısı bulunur, kıl tipi, cilt tipi farklılık gösterdiği gibi etki süresi de farklılık gösterir. Bu yüzden herkeste farklılık yaşanabilir, ancak genel bir ortalama paylaşmak gerekirse 6-8 seans yeterli gelmektedir. Buz Lazer hem acı olmadan, hem ağrı hissedilmeden uygulanan tek epilasyon yöntemidir. Aynı zamanda kısa sürede uygulanmasıyla da diğer yöntemlerden ayrılmaktadır. Çünkü Buz lazer tüm vücuda 35 dakika gibi kısa sürede uygulanmaktadır ve günlük zamanda da çalmamaktadır. Buz Lazer Epilasyon Ankara da çok sayıda merkezde hizmet vermekte ve dilediğiniz mevsimde kalıcı epilasyonla pürüzsüz bir cilde sahip olabilirsiniz.

Detaylı bilgi ve size en yakın kliniği bulmanız için www.buzlazer.com adresini ziyaret edebilirsiniz.