Aydın Amatör Süper Lig 1. Grup karşılaşmasında grubun Didim’deki iki temsilcisi derbide karşılaşacak. Didimspor ile Didim Belediyespor 17 Kasım Pazar günü saat 14:00’te Atatürk Stadı’nda karşı karşıya gelirken her iki ekip de 3 puan için sahaya çıkacak.

Karşılaşma öncesinde değerlendirme yapan Didimspor Başkanı Deniz Polat, “Bu grubu domine edecek bir takım yaptığımızı söyledik. İyi bir antrenör ve takımımız var. Takımımız o gün sahaya çıkıp kazanmak için elinden geleni yapacaktır. Takımda 3 eksik oyuncumuz var ve sakat bir futbolcu oynamayacak ama diğerlerinin durumu maç saatinde belli olacak. Didimlileri o gün maça bekliyoruz. İlçemizin iki takımı sahada olacak ve hangi takımı tutuyorlarsa gelsinler onu desteklesinler” dedi.
Didim Belediyespor Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş ise, “İkisi de Didim’in güzide takımı, aynı gruptayız, rekabeti sahada yapacağız. Biz dostuz ve hangisi iyi oynarsa o kazansın. Maçtan önce ahlak ve saha içerisinde dostluk önemli. Güzel bir maç olsun istiyoruz. Sonuçta derbi, tüm takımların taraftarlarını maça bekliyoruz. Güzel bir maç olur. Eksiklerimiz var ama teknik heyet değerlendiriyor. Önemli olan sahada güzel bir sonuç almak istiyoruz. Güzel bir maç olsun” diye konuştu.