Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi, Kasım ayı toplantısının ikinci oturumunu gerçekleştirdi. Oturumda Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve meclis üyelerine incir baklavası ikram etti. Değirmencioğlu Baklavaları firması ile işbirliğiyle üretilen ve Germencik Belediye şirketinin ‘ İnya’ markasıyla satışa sunulması planlanan incir baklavasının tadını Çerçioğlu ve meclis üyeleri, çok beğendi.

"ÇOK BAŞARILI BİR ÇALIŞMA"


İncir baklavası ile ilgili konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu, “İncir Aydın’ımızın en önemli stratejik ürünüdür. Çok başarılı bir çalışma. Tadı da gayet iyi" dedi.

DEĞİRMENCİ'YE TEŞEKKÜR


Başkan Öndeş de, incir baklavası lezzetini meclis üyelerinin de tatmasını istediğini söyledi. Değirmencioğlu Baklavaları ile anlaşma sağladıklarını belirten Öndeş, incir baklavasının İnya markası ile Değirmencioğlu’nun 11 şubesinde satışa sunulacağını kaydetti. İncir ile Gaziantep baklavasını sentezleyerek incir baklavasını ortaya çıkaran Değirmencioğlu Baklavaları'nın sahibi Bekir Değirmenci'ye teşekkür eden Öndeş, "Kendi toprağımızın bir ürünü olan incir ile meşhur Gaziantep baklavasını buluşturup bugün gururla tattığımız böylesi büyük bir başarıya imza atan Sayın Bekir Değirmenci'ye ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.