CHP Didim İlçe Örgütünün 23-24 Kasım’da yapılacak delege seçimleri öncesinde Bektaş, CHP ilçe binasında düzenlediği basın açıklamasıyla adaylığını ilan etti. Basın açıklamasına partililer ilgi gösterirken, toplantıya katılan mevcut İlçe Başkanı Nurettin Koçak, Bektaş’ın aynı zamanda akrabası olduğunu belirterek, başarılar diledi.

“MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ”


CHP Didim İlçe Başkan Adayı Hasan Bektaş konuşmasının başında özgeçmişiyle ilgili bilgiler vererek, bir devlet bankasının Didim şubesinden müdür olarak emekli olduğunu hatırlattı. Bektaş emekliliğinin ardından CHP’ye üye olduğunu belirterek, “Cumhuriyet Halk Partisi üyesi olduktan sonra partimin girdiği her platformda şahsım, ailem ve örgütüm ile birlikte üzerime düşeni layıkıyla yaptım. Partimin zor günlerinde hep yanında oldum. Atatürkçü ve devrimci mücadelenin içerisinde yer aldım. Ülkemizin zor bir süreçten geçtiği bu günlerde kurtuluş ve kuruluşun partisi Cumhuriyet Halk Partisine ve mahalle temsilciliklerinden Genel Merkeze kadar uzanan yönetim kadrosuna tarihi bir sorumluluk düşmektedir. AKP’nin bugün bizlere ve ülkemize dayatmaya çalıştığı tek adam diktatörlüğü ve saray rejimine karşı 31 Mart yerel seçimlerinde, nasıl hep beraber mücadele verdiysek, bundan sonra da, aynı kararlılıkla mücadelemize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“BİRLİĞE DAVET EDİYORUZ”

 
“Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun da belirttiği üzere; parti içerisinde uzlaşmayı, kucaklaşmayı sağlayacak, kardeşlik, saygı ve sevgi dönemini hayata geçirecek, şeffaf, ilkeli ve katılımcı bir siyaset anlayışını hep birlikte ortak akılla sağlayacağız” diyen Bektaş, şunları kaydetti: “Partimin bir neferi, bir üyesi olmaktan, sizlerin yoldaşı olmaktan gurur duyuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle çok önemli bir görev olan CHP Didim ilçe Başkanlığına adayım. Görevimiz, misyonumuz, duruşumuz net. Birlikte daha iyiye, katılımcı yönetim anlayışı ile güvenle koşacağız. Kimse tek başına her şeyin üstesinden gelemez, biz hep beraber bir gücüz ve gücümüzün farkındayız. Bölgenin en büyük ailesiyiz. Örgütümüzün sorunlarını, sıkıntılarını ve isteklerini biliyoruz. Çözüm odaklı siyaset için, birliğe davet ediyoruz. Kurucu Genel Başkanımız Mustafa Kemal Atatürk'ün ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde ve sizlerin yoldaşlığında özgürlük, demokrasi ve adalet mücadelesinde Sarı Liste ile, yolumuz açık, yolunuz açık olsun.”