20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nün ara tatile denk gelmesi sebebiyle Didim Çocuk Akademisi, çocukların gününü düzenlediği etkinlikle erken kutladı. Didim Akbudak İlkokulunda gerçekleşen etkinlikte Didim Çocuk Akademisi Kurucusu ve Okul Müdürü Eda Demir ile öğrenciler, Akbudak ilköğretim okulu öğrencileriyle bir araya geldi. Etkinliğe Semantra Sanat Atölyesi ve Didim Tenis Akademisi de destek verdi.

“BÜTÜN ÇOCUKLAR AYNI DİLDE GÜLÜMSER”


“Bütün Çocuklar Aynı Dilde Gülümser” etkinliği Akbudak İlköğretim Okulunun bahçesinde gerçekleşirken, etkinlik kapsamında taş boyama, tişört boyama, kozalak boyama, kil ve seramik atölyesi çömlek yapımı, Keman ve gitar eşliğinde çocuk şarkıları spor aktiviteleri ve yarışmalar gerçekleştirildi.
Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikle ilgili değerlendirme yapan Didim Çocuk Akademisi Kurucusu ve Okul Müdürü Eda Demir, “Dünyada hala pek çok çocuk tüm haklarına ulaşamıyor. Çocukların dini, dili, ırkı, mezhebi yoktur. Bu yıl Çocuk Hakları Sözleşmesi 30 yaşında ve biz de çocuk çocuktur diyerek Akbudak İlköğretim Okulunun bahçesinde sınıf öğretmeni Asiye Canpolat’la birlikte çocuklarımıza hoş dakikalar yaşattık” diyerek katkı sunan diğer paydaşlara da teşekkür etti.