MHP Karacasu İlçe Yönetimi Tekeliler Mahalle ziyareti gerçekleştirdi. Ayda 4 sefer yapılan parti teşkilatı toplantılarının 2'sini mahallelerde vatandaşla birlikte yapma kararı alan MHP Karacasu Teşkilatı bu kararıyla yalnızca seçimden seçime değil her zaman vatandaşla iç içe olmaya devam edeceğini gösterdi. Seçimleri kazanan parti olmasına rağmen 4 yılın çok uzun bir zaman olmadığını bilerek bir anlamda muhalefetin yapması gerekeni iktidardayken yapan MHP teşkilatı milletin kafasındaki algıları yıkan başarılı bir çalışmaya imza attı.

SORUNLAR DİNLENDİ

Mahalle Muhtarı Serkan Anıl, MHP İlçe Başkanı Murat Uysal, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Uçar, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İlçe Başkanı Emrah Karcılı ile parti yönetimini Tekeliler Mahallesi Köy Kahvehanesinde ağırladı. Mahallede zeytin hasadının ardından satış yapan mahalleliyi selamlayan MHP’li heyet ardından vatandaşla sohbet edip sıkıntılarını dinledi.

PARTİ TOPLANTILARI MAHALLELERDE YAPILACAK

MHP Karacasu İlçe Başkanı Murat Uysal; “Seçim öncesi her zaman mahallelerimizi ziyaret edeceğimize dair söz vermiştik. Sorunları yerinde ve zamanında dinleyeceğiz. Seçimden Seçime gelmeyeceğiz diye sözümüzü mühürlemiştik. Mahalle ziyaretlerimize Tekeliler Mahallemizden başladık. Bir nevi 2023 seçim çalışmalarına erken başladık. Ayda 4 kez her hafta düzenlediğimiz parti toplantılarımızın 2'sini mahallelerimizde gerçekleştirmeye devam edip vatandaşlarımızın içerisinde dertlerine ortak olacağız. Çözüm üreteceğiz” dedi.