Didim İYİ Parti İlçe Başkanlığı görevine, Millet İttifakı listesinden seçilen İYİ Partili Belediye Meclis Üyesi Vefa Berk Tezsezener atandı. Atamayla ilgili olarak Tezsezener, ilçe binasında bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya eski İlçe Başkanları Ekrem Nuri Büyükpoyraz ve Bülent Görücü ile partililer katıldı.

“BU KAPI TÜM DİDİMLİLERE AÇIK”


Toplantıda konuşan İYİ Parti Didim İlçe Başkanı Vefa Berk Tezsezener, “İl Başkanımız Sayın Cemal Sarı'nın teklifi, Teşkilat Başkanımız Sayın Koray Aydın'ın onayı ve Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin oluruyla Didim İlçe Teşkilatını kurmakla yetkilendirildim. Öncelikle partimize bugüne kadar çokça emeği geçmiş önceki dönem ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine teşekkür ederim. Bugünden itibaren bütün gücümüzü partimizin üye ve gönüllü sayısını Didim’de yükseltmeye ve halka hizmet etmeye kullanacağız. Bu süreçte genel başkanımız ve partimize gönül vermiş tüm vatandaşlarımızı partiye davet ediyorum. Bu kapı tüm partililerimize ve Didimlilere sonuna kadar açık. Gelin düşüncelerinizi fikir ve önerilerinizi sıcak bir çay eşliğinde sohbet ederek konuşalım” diye konuştu.
Tezsezener yeni yönetim kurulu oluşturulması noktasında çalışmalara başladıklarını belirterek, 2020 Şubat ayı içerisinde başlayacak olan kongre sürecine kadar partiyi hak ettiği noktaya getirmeye çalışacaklarını belirtti.