Konserde en özel parçalarını davetliler için söyleyen Necati ve Saykolar Grubu davetlilerden tam not aldı.
Açılışa Nazili Belediye Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim ve çok sayıda seçkin davetli grubu katıldı.
Kış aylarıyla birlikte özelikle üniversiteli öğrencilerin gelmesiyle hız kazanan Nazilli gece hayatı yeni bir mekan kazandı. Nazilli İstasyon Meydanı’nda açılan mekan ilçenin gözde eğlence mekanlarından olacak.

“FARKLI BİR MEKAN ORTAYA ÇIKTI”


Tüm rock severlerini mekanlarına beklediklerini ifade eden işletme sahiplerinden Halil Çelik, “Nazilli’de 2014’den bu yana İsabeyli’de bu konsepte hizmet veriyorduk. Oradan ayrıldık ve merkeze “Back House” markasıyla geldik. Nazillili olarak yatırımımızı Nazilli'mize yaptık. Süleyman, Burhan ve ben Halil Çelik, 3 kardeş burayı işletiyoruz. İlk şubemiz Back House adıyla Ankara Kızılay’da 2007 yılından bu yana hizmet veriyor. İkinci Şubemizi de Nazilli’nin en güzel yerinde açtık. Ulaşım sıkıntısı olmadığı, kadın erkek çok rahat vakit geçirebilecek bir mekan yaptık. Farklı bir mekan ortaya çıktı. Geniş katılımla kurdelamızı kestik ve akşam 21.00’de Necati ve Saykolar grubuyla açılış konseriyle açılışımızı tamamladık. Güzel, bol müzikli ve gelenlerin eğlendiği bir açılış oldu. Gelen bütün davetlilere çok teşekkür ederiz. Tüm rock severleri mekanımıza bekliyoruz. Bizi izlemeye devam edin” ifadelerini kullandı.