Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, seçildiği günden bu yana her Çarşamba makamında ‘Halk Günü’ düzenleyerek vatandaşın sorun ve sıkıntılarını dinliyor. Bu hafta yapılan Halk Günü’nde de vatandaşı dinleyen Özcan, Gülşen Şehvelioğlu’nun 10 yıl önce kamulaştırma yapılarak yıkılan evinin çözülemeyen kamulaştırma sorununu, 10 yıl sonra ilk görüşmede çözdü. Şehvelioğlu’nu dinledikten sonra konuyla ilgili gerekli birimlerle görüşen Başkan Özcan, sıkıntının derhal çözüme kavuşturulacağı sözünü verdi. Gerekli işlemler hemen yapılmaya başlanırken, 15 gün içerisinde bütün işlemler ve prosedürler yerine getirilerek Gülşen Şehvelioğlu’nun 10 yıldır kanayan yarasına neşter vuruldu.

“10 YILDIR ÇÖZÜM BULAMADIM”


Kamulaştırma sorununa 10 yıldır çözüm aradığını ama bir türlü çözüm buladığını ifade eden Gülşen Şehvelioğlu, “Problemim; ilçemizde Alparslan Türkeş Bulvarı 380 sokakta kargir evimle, 267 metrekare yerim vardı. Alparslan Türkeş Bulvarı yapılırken 2009 yılında bana haber vermeden evim yıkılmış, sanki kamulaştırma yapılmış gibi. Belediyeye geldiğimde ilgili masalara durumu izah ettiğimde, şu an herhangi bir ödeme yapılamayacağını, para alamayacağımı, belediyenin para sıkıntısı olduğunu söylediler. Ben de ısrarla o masalara söyledim ki, Belediye Başkanımla görüşeyim. Ama her geldiğimde beni belediye başkanımla görüştürmediler. Bir bahane uydurdular. Dilekçeler verdim, telefonlar ettim. Bu sene de Mayıs ayında ilgili mercilere 2 kere 15 gün arayla dilekçelerimi iadeli taahhütlü postaneden gönderdim. Ama bir sonuca ulaşamadım” dedi.

“KÜRŞAT BAŞKANIMDAN ALLAH RAZI OLSUN”


İlk görüşmelerinde Başkan Özcan’ın sorunu çözdüğünü dile getiren Gülşen Şehvelioğlu, “Kızımın internetten takibi sonucu bugünün halk günü olduğunu öğrendik. Nazilli Belediyesi’ne Kürşat Engin Özcan başkanımla buluşmaya gelip Başkanımıza problemimi anlattım. Kürşat Başkanımla ilk görüşmemizde hemen bizimle ilgilendi. İlgili birimlerle görüştü. İşin halledilmesi için gerekli görüşmeleri yaptık. Kucaklaştık, belediyeyle aramızdaki sorunu ilk görüşmemizde çözdü. İşlemlerimiz devam ediyor. 15 gün gerekli prosedürler çözüldükten sonra işlemimiz bitecek. Çok sevinçliyim. Kürşat Başkanımdan Allah razı olsun, 10 senedir olmayan işimi bugün ilk görüşmemizde çözüme ulaştırdı” ifadelerini kullandı.