Aydın Süper Amatör Lig 1. Grup’ta yeni sezonda oynadığı iki maçtan da galibiyetle ayrılarak, puanını altıya yükselten İncirliova Belediyespor, 17 Kasım’da deplasmanda karşılaşacağı Koçarlı Menderesspor’a odaklandı.

“İSTEDİĞİMİZ FUTBOLU SERGİLEYEMEDİK”


İncirliova Belediyespor’da antrenör Adalet Duman, sezona galibiyetlerle başladıkları için çok mutlu olduklarını söyledi. Germencikspor’u 2-0 yendikleri maça değinen Duman, “Hafta sonu sahamızda ağırladığımız Germencikspor karşısında istediğimiz futbolu tam anlamıyla sergileyemedik. Ancak maçtan galibiyetle ayrıldık. Sonuç itibariyle ikide iki yaptığımız için memnunuz. Galibiyetler takımımızın motivasyonunu olumlu yönde etkileyecek. Takımımızın zevk veren, güzel ve kendisine yakışır futbolu da oynamasına katkı sunacak” ifadelerini kullandı.

“9 PUANLA YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”


Sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmak için her maça final gözü ile baktıklarını belirten Duman, “Önümüzde Koçarlı Menderesspor maçı var. Bu maçın zor olacağının farkındayız. Biz de zaten oyuncularımızı maça en iyi şekilde hazırlıyoruz. Bu maçtan 3 puan alacağımıza inanıyoruz. Üçte üç yapıp, 9 puanla yolumuza devam edeceğiz. Oyuncularıma ve ekibime güvenim tam” dedi. Duman, kulüp yönetimine de kendilerine verdikleri sözleri zamanında yerine getirmeye devam ettikleri için teşekkür etti.