Aydın Orman İşletme Müdürlüğü’nce belirlenen fidan dikim alanlarından Ovaeymir Emine Erdoğan Bereket Ormanı’ndaki fidan dikim etkinliğine katılan Yavuzlar İnşaat Kurumsal İletişim Sorumlusu Kadriye Seyrek, yurt genelinde 2023 farklı noktada gerçekleştirilen ve 7’den 70’e milyonlarca vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği 11 milyon ağaç “ Geleceğe Nefes” fidan dikme organizasyonuna Yavuzlar İnşaat A.Ş. adına katkı sağlamış olmanın heyecanını yaşadığını söyledi.

"TÜM YATIRIMLARIMIZDA ÖNCELİK DOĞAL ÇEVRENİN KORUNMASI"


Fidan dikme seferberliğine Yavuzlar İnşaat A.Ş. adına katılan Kadriye Seyrek törende fidan dikimi gerçekleştirdikten sonra çevrenin ve doğanın önemini kavrayan her insanın bu önemli kampanyaya karşı duyarlı olması gerekliliğinin altını çizdi. Seyrek, “Yavuzlar İnşaat tüm yatırımlarında doğal çevrenin korunmasını önemseyen doğa dostu projeler oluşturuyor. Gelecek nesillere kalacak uzun vadeli projelere imza atan bir firma olmanın sorumluluğunun en çok da çocuklarımıza ve torunlarımıza miras bırakacağımız yeşil ve yaşanabilir bir çevre olduğunun bilincindeyiz. Bu da bizim çevre konusundaki sorumluluğumuzu iki kat arttırıyor” dedi.
Seyrek, “Yeşil bir Türkiye, yeşil bir Aydın için” fidan dikme organizasyonuna katılmalarının ve bu heyecan verici projeye katkı sağlamış olmalarının gurur verici olduğunu sözlerine ekledi.