ADÜ İsabeyli İİBF Konferans Salonunda, üniversite ögretim görevlileri ve öğrenciler tarafından organize edilen ve öğrenci topluluklarının da destek vererek organize edilen söyleşiye Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan konuk oldu. ‘ADÜ’lü öğrenciler soruyor, başkan cevaplıyor’ konulu söyleşiye Özcan’ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu, Sosyal İşler Müdürü Fatih Demir, ADÜ öğretim görevlileri Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Abdullah Özdemir, Prof.Dr. Fatma Neval Genç, Prof. Dr. Hatice Erol, Prof.Dr. Yusuf Kaderli, Doç. Dr. Tuncay Sepetçioğlu, Doç.Dr. Atakan Hatipoğlu, Doç.Dr. Ali Petek, Doç. Dr. Hüseyin Şenkayas, Dr. Halil Mutioğlu, Öğr. Dr. Mustafa Doğaner, Dr. Musa İkizoğlu, Dr. Osman Nacak, Dr. Çağdaş Görücü, araştırma görevlisi Murat Artuç ve 500’den fazla öğrenci katıldı.

ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ

Söyleşiye alkışlar eşliğinde çıkan Başkan Kürşat Engin Özcan, ilk olarak kendi hayatından ve üniversite yaşadıklarını anlatarak başladı. Ardından konferans soru cevap kısmına geçildi. Konferansın sonunda hatıra fotoğrafı çekildi. Salondan çıkan Başkan Özcan, kantine giderek öğrencilerle çay içerek sohbet etti.

“NAZİLLİ’MİZ İÇİN BÜYÜK BİR KAZANIM OLACAK”

Söyleşinin çok verimli geçtiğini dile getiren Başkan Kürşat Engin Özcan, öğrencilerin kendisini samimi ve sıcak bir şekilde ağırladıkları için teşekkür etti. Özcan, “Öğrencisi olduğum ADÜ’de genç arkadaşlarımla bir araya gelmek beni ziyadesiyle memnun etti. Bu konuda Ünivetsite yönetiminin ilgisine ve kolaylık sağlamasına, öğrenci arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim. Genç fikirler bilgisini, görgüsünü, geleceğe olan bakışlarını dinlemek onlarla beraber paylaşımda bulunmak için buraya geldik. Bütün süreç boyunca anlattığımız gibi Nazilli’yi yönetirken bütün paydaşları sürece dahil edeceğiz. Hepsinin görüşünü alacağımızı söylemiştik. Bu onun adımlarından birisiydi. Bu dar süre içerisinde 14 maddeden oluşan taleplerini aldık. Bizi ilgilendiren maddelerdeki talepleri ilgili müdürlüklere yönlendireceğiz. Nazilli’de yaşayan öğrencilerin ilçeden iyi bir şekilde ayrılmaları, güzel bir şekilde anlatmaları Nazilli’miz için büyük bir kazanım olacağına inanıyoruz. Bunu gerçekleştirmek içinde elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.