Türkiye genelinde ‘ Geleceğe Nefes’ Seferberliği 81 ilde eş zamanlı olarak 2023 noktada saat 11:00’de başlatıldı. Gün sonu itibari ile tüm ülke genelinde 11 milyon fidanın toprağa kavuşması hedeflendi. Kirazlı Mahallesi Tekke Mevkii’nde gerçekleşen etkinlikte ilk fidanı Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel ve Belediye Başkanı Ömer Günel dikti. Kaymakam Sadettin Yücel ile Belediye Başkanı Ömer Günel, etkinliğe destek veren öğretmen ve öğrencilere kumanya dağıttı. Gün boyunca devam eden etkinlikte bölgeye toplam 9 bin karaselvi ve mazı fidanı dikildi.

“DESTEK OLMAKTAN GURUR DUYUYORUZ” 


Orman Genel Müdürlüğü ile Tarım ve Orman Bakanlığı’nın ortaklaşa gerçekleştirdikleri “Geleceğe Nefes” seferberliğini faydalı bulduğunu belirten Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, “Ülke genelinde başlatılan bu seferberliğe 9 bin fidan dikerek destek olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Bu çalışma gelecek nesillere büyük miras olacak. ‘Geleceğe Nefes’ seferberliğine katkı sunan herkese teşekkür ederim” dedi.
Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel ile Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in de katılımıyla gerçekleşen etkinlikte Kirazlı Mahallesi Tekke Mevkii’ne 9 bin fidan dikildi.