CHP Didim İlçe Gençlik Kolları üyesi Yusuf Durmuş, düzenlediği basın açıklamasıyla başkanlığa aday olduğunu duyurdu. Basın açıklamasında Durmuş’u destek veren partili gençlerde yalnız bırakmadı.
Basın açıklaması öncesinde kendisini tanıtan CHP Didim İlçe Gençlik Kolları başkan adayı Yusuf Durmuş “Bilindiği üzere ülkemiz iktidarında yer alan AKP ilk günden itibaren bütün cumhuriyet değerlerimize saldırmaktadır. Yürüttükleri politikalarla ülkemizde hukuku ayaklar altına almışlardır. Halkımız büyük ekonomik sıkıntılar içerisindedir. Bütün bu tek adam ve rejiminin sorunları içerisinde en önemli görev ve rol Cumhuriyet Halk Partisindedir. CHP kurtuluşun partisidir. Bu kurtuluş mücadelesine en önemli ve en büyük rolü önderimiz Ulu Önder Atatürk’ün dediği gibi biz gençlere düşmektedir.”dedi.
Durmuş açıklamasında seçilmesi durumunda yapacağı projeleri de değinerek “Partimizde gençlerin üye sayısını artırmak, mevcut üyelerinin aktif çalışması için gençlik merkezi kurmak istiyoruz. Sosyal sorumluluk anlamında yardıma muhtaç bütün insanları ile sokak hayvanlarına destek sağlayacağız. İstihdam olanaklarının arttırılması konusunda çalışacağız. Sosyal aktivitelerle güçlü bir gençlik oluşturmak istiyoruz.”dedi.