CHP Koçarlı İlçe Başkanı Hasan Akın, Koçarlı Belediye Başkanı AK Parti'li Nedim Kaplan'ı iş bilmezlikle suçladı. Geçen ay yapılan Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı’nda, Başkan Özlem Çerçioğlu’nun Kaplan’ı süt dökmüş kediye döndürdüğünü savunan Akın, "Bizim Nedim, vatandaşa kaplan kesilmiş. Yine bilgisizliğinin kurbanı olmuş. Bakalım önümüzdeki dönemde paçalarından daha ne inciler dökülecek, belediyeciliği ne kadar zamanda öğrenecek" ifadelerini kullandı.

"YASALARDAN HABERSİZ"

Kaplan'ın vatandaşın 2007 yılından kalan su borcu için haciz çıkardığını iddia eden Akın, sözlerini şöyle sürdürdü: "2014 yılında Aydın Büyükşehir Belediyesi olduğu andan itibaren suyla ilgili bütün alacaklar ASKİ tarafına geçti. Vatandaşlarımız da borcunu ASKİ'ye ödemiş ve konu kapanmış. Ama Nedim yasalardan haberdar olmadığı için benim alacağım var diyerek vatandaşımıza haciz çıkartmış."

“BİLMİYORSUN GEL SANA DERS VERELİM”

İlçe Başkanı Hasan Akın, Kaplan'a seslenerek, "Belediye başkanı olduğun ilçede yaşayan vatandaşlarımıza haksız yere haciz çıkartıyorsun. Yaptığın her hareketle belediyeciliği bilmediğini tekrar tekrar gösteriyorsun. Bu iş bilmezliğinle bırak belediye başkanı olmayı, belediyenin önünden bile geçmemen gerekiyor. Gözünü hırs bürümüş. O kadar hırslanmış ki hiç araştırmadan, belediyeciliği, yasaları öğrenmeden Koçarlı halkından haksız yere para almaya çalışıyorsun. Nedim efendi, sana oy veren vatandaşlarımızın yüzünü kara çıkarıyorsun. Bu işleri bilmiyorsun gel sana ders verelim, belediyeciliği öğretelim. Bilmiyorsun, bir bilene sor. Ama sen bu işi öğrenene kadar da olan vatandaşımıza olacak" dedi.