AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, partisinin yedinci olağan kongre süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu. AK Parti ailesi olarak birlik ve beraberlik içerisinde kongre sürecini en iyi şekilde yöneteceklerini belirten Özmen, kongrelerden partisinin kadrolarının tazelenerek, güçlenerek çıkacağını söyledi. Özmen, kongrelerin tamamlanmasının ardından 2023 hedeflerine emin adımlarla yürüyeceklerini ifade etti.

ŞÖLEN HAVASINDA GERÇEKLEŞECEK

Kongre döneminin 7 Ekim'de başladığını kaydeden İl Başkanı Özmen, "29 Kasım ile 15 Aralık günleri arasında ilçelerimizde delege seçimlerini gerçekleştireceğiz. 30 Kasım'da Karpuzlu ilçemizde başlayacak delege seçimleri, 15 Aralık'ta en büyük ilçemiz Efeler'de tamamlanacak. Delege seçimlerimizi adeta bir şölen havasında gerçekleştirmek istiyoruz. Bunun için de büyük ilçelerimizde hafta sonları, diğer ilçelerimizde de o ilçelerin pazarlarının olduğu günlerde delege seçimlerini yapmayı planladık. İstiyoruz ki seçimlerde tüm üyelerimiz büyük bir heves ve coşkuyla oylarını kullansın" dedi.

KADIN VE GENÇLİK KOLLARI DA KONGREYE GİDECEK

Özmen, delege seçimleri sonrası ilçe kongrelerinin yapılacağını belirterek, "Nisan 2020’nin sonuna kadar tüm Türkiye'de olduğu gibi Aydın ilimizde de ilçe kongrelerimizi tamamlayacağız. Daha sonra genel merkezimizin tayin edeceği bir tarihte il kongremizi yapacağız. İl kongresi ve büyük kongrenin de gerçekleştirilmesi ile kongre süreci tamamlanacak. Tabi belli bir takvim dahilinde kadın ve gençlik kollarımızın da kongreleri yapılacak. 2023 yılına tazelenmiş kadrolarımızla daha güçlü bir şekilde hazırlanmanın gayreti içerisinde olacağız" diye konuştu.