Nazilli’nin Uzunçam Mahallesi’nde hayırsever Hacı Mehmet Gören ve ailesinin 370 bin lira bütçeyle yaptırdığı imamevi, Kur’an kursu ve muhtarlık binası törenle açıldı. Törene Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Dursun Öztunç, Fırıncılar Odası Başkanı Reşat Oflioğlu, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

KATKI SUNANLARA TEŞEKKÜR ETTİ


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış töreninde konuşma yapan Uzunçam Mahalle Muhtarı Necdet Gören, “Mülkiyeti Nazilli Belediyesine ait bu eserin yapılmasına vesile olan kişi Hacı Mehmet Gören dedemin damadı Abdullah Gündoğdu abimdir. Ne yazık ki kendisi amansız bir hastalık yüzünden burayı göremeden aramızdan ayrıldı. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Bu binaları 370 bin lira harcayarak yaptıran Hacı Mehmet Gören dedemiz ve ailesine, katkılarından dolayı Başkan Özlem Çerçioğlu'na ve Kürşat Engin Özcan’a teşekkür ediyorum” dedi.

“BİRLİKTE DAHA GÜZEL GÜNLERE”


Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, söz konusu binaların yapımını finanse eden Hacı Mehmet Gören ve ailesine teşekkür ederken, “Bugün hem Cuma, hem de kandil. Böyle güzel bir günde açılışımızı yapıyoruz. Nazilli Belediyesi’nin hizmetleri devam edecek. Kaymakamımız da burada. Bu birliktelikle Nazilli’de güzel şeyler olacaktır. Daha iyi koşullarda yaşamak için omuz omuza yol yürümeliyiz ve birlikte üretmeliyiz. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ediyorum. Nazilli’ye hizmet noktasında gerekli talimatları veriyor. Biz de imkanlarımız dahilinde günde 18 saat çalışarak hizmet ediyoruz. İnşallah hep birlikte daha güzel günler göreceğiz. Eserler Uzunçam Mahallemize hayırlı olsun” diye konuştu.

GÖREN’E TEŞEKKÜR PLAKETİ


Başkan Özcan’ın konuşmasının ardından Nazilli Müftüsü Harun Yılmaz dua okudu. Törende daha sonra Başkan Özcan, eserlerin finansmanını sağlayan Hacı Mehmet Gören’e teşekkür plaketi takdim etti. Açılış protokol üyelerinin hep birlikte kurdele kesmesiyle son buldu.