Nazilli Belediyespor Basketbol Takımı oyuncuları, Basketbol Şube Başkanı İbrahim Yapıcıoğlu, Basketbol Takımları Genel Menajeri Öğünç Tokgöz ve Takım Antrenörü Zafer Çavuşoğlu, Başkan Kürşat Engin Özcan’a makamında ziyaret gerçekleştirdi. İzmir Büyükşehir Belediyespor ile oynadıkları son maçı kazanan sporcular, ziyaret sırasında galibiyet sevincini paylaşma imkanı yakaladı. Ziyarette Nazilli Belediye Başkan Vekili Mustafa Tınaz, Soner Yelkovan, Başkan Yardımcısı Kadir Mutlu ve Meclis üyeleri de hazır bulundu. Başkan Özcan tarafından coşku ile karşılanan Basketbol Takımı, Özcan’a şampiyonluk sözü verdi.

"MÜCADELEDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Başkan Özcan, ziyarette yaptığı konuşmada, sezona diğer kulüplere göre mütevazi bütçeler ile başlayan takımın maçlarda büyük bir mücadele örneği göstererek kendisinden çok daha fazla bütçeli kulüplere karşı önemli galibiyetler aldığını söyledi. Takıma sonuna kadar inandığını ifade eden Başkan Özcan; “Takımımızı göstermiş oldukları üstün performanslarından dolayı kutluyorum. Tüm maçlarını büyük heyecan ve zevkle takip ediyorum. Gençlerimize de en iyi örneği teşkil ettiğinizi düşünüyorum. Onlar sizi gördükçe, sizinkisi gibi başarı hikâyelerini gördükçe kendilerinin de yapabileceğine inanıyorlar. İnanmak başarmanın yarısıdır. Siz bunu yapıyorsunuz. Sezon sonunda TB2L Kupası'nı Nazilli’ye getireceğinize de inancım tam. Takıma, yöneticilerimize ve antrenörlerimize son topa kadar verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

TARAFTARA ÇAĞRI

“Son topa kadar Nazilli” sloganı ile maçlara çıktıklarını dile getiren Basketbol Takımları Genel Menajeri Öğünç Tokgöz ve Takım Antrenörü Zafer Çavuşoğlu, taraftarın da son topa kadar desteğini görmek istediklerini vurguladı. Tokgöz ve Çavuşoğlu, “Ligde ilk hafta deplasmanda oynanan Ankara TED Koleji maçını 2 sayı farkla kaybettikten sonra, sarasıyla Çorlu Belediye Spor, Ege Üniversitesi Spor Kulübü ve İzmir Büyükşehir Belediye takımlarını yenerek üçte üç yaptık ve liderliğe yerleştik. Bu hafta Karşıyaka Belediye Spor ile Cumartesi günü saat 18.00'de Nazilli Spor Salonu'nda zorla bir maça çıkacağız. Evimizde oynayacağımız bu maçımızda öncelikle siz Belediye Başkanlarımızın ve tüm taraftarın son topa kadar desteğini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.